Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a
dhorvat:
--- Citat: sven_vx - 03 Prosinac, 2009, 18:01:38 ---neka dere,ali nece zadugo...jos malo pa ce i minarelli otic pa pa...pa ce i yamaha stavljat od piaggio masine kada skuze da su bolje...LOL :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Čovjeće, kad Aerox preže na piaggio mašine to će biti savršen skuter. Nepoderiv dizajn i mašina sa savršeno uštelanim variomatikom (a to je ujedno i jedina prednost naspram minarellija) :icon_thumright:
CoK:
aahaa!!! znaci tu smo...evo preokreta u prici :frajer:
Aerox007:
A kaj cu ja da stavljam kit i sva ta sranja gore na mog aeroxa kad aerox serijala ide brze od race pijađa
Aerox007:
--- Citat: luna500rr - 03 Prosinac, 2009, 17:57:12 ---Ti si gori od bikera, biker bar nelaze, tebi je jutros pisao high end setup, a rox ti je 100% serijala, sad si kao promjenio profil ::)
--- Kraj citata ---
A kaj ti brijes...seres po mom roxu, a kad bi na ravnici od 200m gledo u moju registraciju nebi ti bilo bas svejedno :nono :laughing7: :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 18:48:35 ---Čovjeće, kad Aerox preže na piaggio mašine to će biti savršen skuter. Nepoderiv dizajn i mašina sa savršeno uštelanim variomatikom (a to je ujedno i jedina prednost naspram minarellija) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ak nist drugo, ja budem jedan od onih koji ponosno voze minarelli :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju