Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a
DeLUX:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 14:09:05 ---Ja sam taj koji je ovu temu otvorio...sam ja sam ju iz zajebancije otvorio, a ne za svadju...mislim ono ko je vidio da piaggio dere aeroxa daj ajde deca spustite se na zemlju
Moj aerox je brzi od vasih kutija za televizore(piaggio-a) iako je doma u garazi ugasen :icon_biggrin: :sign113:
--- Kraj citata ---
najjači si...nema te niko :notworthy:
CoK:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 15:21:08 ---Uuuuuuuuu da te samo čuje naj$bo bi ko niko :o :o :o
180-106=74 :toothy12:
--- Kraj citata ---
uu...ovaj...ispricavam se? :toothy3:
luna500rr:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 14:09:05 ---Ja sam taj koji je ovu temu otvorio...sam ja sam ju iz zajebancije otvorio, a ne za svadju...mislim ono ko je vidio da piaggio dere aeroxa daj ajde deca spustite se na zemlju
Moj aerox je brzi od vasih kutija za televizore(piaggio-a) iako je doma u garazi ugasen :icon_biggrin: :sign113:
--- Kraj citata ---
Ti si gori od bikera, biker bar nelaze, tebi je jutros pisao high end setup, a rox ti je 100% serijala, sad si kao promjenio profil ::)
sven_vx:
--- Kraj citata ---
neka dere,ali nece zadugo...jos malo pa ce i minarelli otic pa pa...pa ce i yamaha stavljat od piaggio masine kada skuze da su bolje...LOL :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 03 Prosinac, 2009, 17:57:12 ---Ti si gori od bikera, biker bar nelaze, tebi je jutros pisao high end setup, a rox ti je 100% serijala, sad si kao promjenio profil ::)
--- Kraj citata ---
Ovo je bila uvreda direktno za mene koji sam mu neki dan složio base i uštelao ga :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju