Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a
Aerox007:
--- Citat: veka84sb - 03 Prosinac, 2009, 14:44:44 ---Tema je bas dobra :icon_thumright:
180kg... hehehe ,zao mi je ali to nikako ne mogu testirati sa samo 2 osobe ,trebam minimalono 3 za takav test. Ja 78kg cura 58 .Staces ,sramota smo za Slavoniju ,stalno slanina ,kulin ,kobasice ,fast food ,znamo i popir ,a nista se ne prima...ocito da se dobro trosimo :)
--- Kraj citata ---
Smiješ se denisu kaj ima 100 kila, ali sinko njegov rox sa njegovih 100 kila ide 100km/h(po GPS-u) :toothy12: :toothy12:
Aerox007:
Ova mi je bas sad pala na pamet...Nisu kinezi bezveze isli kopirat minarelije...daj je piaggio bolji uzeli bi njega, ali jbga jaci je pobjedio :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sven_vx:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 18:56:56 ---A kaj cu ja da stavljam kit i sva ta sranja gore na mog aeroxa kad aerox serijala ide brze od race pijađa
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
:BangHead: :BangHead:
marko_AeRoX:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 19:15:23 ---Ova mi je bas sad pala na pamet...Nisu kinezi bezveze isli kopirat minarelije...daj je piaggio bolji uzeli bi njega, ali jbga jaci je pobjedio :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
potpis...
dhorvat:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 19:15:23 ---Ova mi je bas sad pala na pamet...Nisu kinezi bezveze isli kopirat minarelije...daj je piaggio bolji uzeli bi njega, ali jbga jaci je pobjedio :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
kinezi imaju škart i htjeli su uzeti 2T koncept koji će se škartiran najmanje kvariti. Izabrali su izdržljivijeg. Da je to bio piaggio već bi odavno propali svi kinezi :icon_tongue:
minarelli ima dušu, tu je njegov najveći problem :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju