Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a

<< < (23/30) > >>

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 12:43:29 ---U vijeke vijekova. Kamen.  :icon_biggrin:

Pa prije smo se vozili svaki dan ja i Kristina, i bilo nas je 180 kila  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pitam se na sto bi licio recimo runner kada bi vozio takav teret, seleni bi odradili svoje i masina bi stajala pod 90°, a amortizer bi izgledao kao slovo U  :laughing7:

Aerox007:

--- Citat: CoK - 03 Prosinac, 2009, 13:08:27 ---Kristina ima 80 kila  :o  zena i po  :icon_biggrin:

Treba stisnut ruku onome tko je otvorio ovu temu bas je *ebena  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Ja sam taj koji je ovu temu otvorio...sam ja sam ju iz zajebancije otvorio, a ne za svadju...mislim ono ko je vidio da piaggio dere aeroxa daj ajde deca spustite se na zemlju
Moj aerox je brzi od vasih kutija za televizore(piaggio-a) iako je doma u garazi ugasen :icon_biggrin: :sign113:

veka84sb:
Tema je bas dobra  :icon_thumright:
180kg... hehehe ,zao mi je ali to nikako ne mogu testirati sa samo 2 osobe ,trebam minimalono 3 za takav test. Ja 78kg cura 58 .Staces ,sramota smo za Slavoniju ,stalno slanina ,kulin ,kobasice ,fast food ,znamo i popir ,a nista se ne prima...ocito da se dobro trosimo :)

CoK:

--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 14:09:05 ---Ja sam taj koji je ovu temu otvorio...sam ja sam ju iz zajebancije otvorio, a ne za svadju...mislim ono ko je vidio da piaggio dere aeroxa daj ajde deca spustite se na zemlju
Moj aerox je brzi od vasih kutija za televizore(piaggio-a) iako je doma u garazi ugasen :icon_biggrin: :sign113:

--- Kraj citata ---
E pa tebi svaka cast  :notworthy: Prvo za otvaranje teme,a drugo za to kaj si brzi dok stojis  :notworthy: Nitko se ne svađa ovdje,sve ju u natjecateljskom duhu i za*ebancija  :icon_thumright:

Jos jednom,svaka cast  :notworthy:  :toothy10:

dhorvat:

--- Citat: CoK - 03 Prosinac, 2009, 13:08:27 ---Kristina ima 80 kila  :o  zena i po  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Uuuuuuuuu da te samo čuje naj$bo bi ko niko  :o :o :o

180-106=74  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju