Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 12:43:29 ---U vijeke vijekova. Kamen. :icon_biggrin:
Pa prije smo se vozili svaki dan ja i Kristina, i bilo nas je 180 kila :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pitam se na sto bi licio recimo runner kada bi vozio takav teret, seleni bi odradili svoje i masina bi stajala pod 90°, a amortizer bi izgledao kao slovo U :laughing7:
Aerox007:
--- Citat: CoK - 03 Prosinac, 2009, 13:08:27 ---Kristina ima 80 kila :o zena i po :icon_biggrin:
Treba stisnut ruku onome tko je otvorio ovu temu bas je *ebena :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ja sam taj koji je ovu temu otvorio...sam ja sam ju iz zajebancije otvorio, a ne za svadju...mislim ono ko je vidio da piaggio dere aeroxa daj ajde deca spustite se na zemlju
Moj aerox je brzi od vasih kutija za televizore(piaggio-a) iako je doma u garazi ugasen :icon_biggrin: :sign113:
veka84sb:
Tema je bas dobra :icon_thumright:
180kg... hehehe ,zao mi je ali to nikako ne mogu testirati sa samo 2 osobe ,trebam minimalono 3 za takav test. Ja 78kg cura 58 .Staces ,sramota smo za Slavoniju ,stalno slanina ,kulin ,kobasice ,fast food ,znamo i popir ,a nista se ne prima...ocito da se dobro trosimo :)
CoK:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 14:09:05 ---Ja sam taj koji je ovu temu otvorio...sam ja sam ju iz zajebancije otvorio, a ne za svadju...mislim ono ko je vidio da piaggio dere aeroxa daj ajde deca spustite se na zemlju
Moj aerox je brzi od vasih kutija za televizore(piaggio-a) iako je doma u garazi ugasen :icon_biggrin: :sign113:
--- Kraj citata ---
E pa tebi svaka cast :notworthy: Prvo za otvaranje teme,a drugo za to kaj si brzi dok stojis :notworthy: Nitko se ne svađa ovdje,sve ju u natjecateljskom duhu i za*ebancija :icon_thumright:
Jos jednom,svaka cast :notworthy: :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: CoK - 03 Prosinac, 2009, 13:08:27 ---Kristina ima 80 kila :o zena i po :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Uuuuuuuuu da te samo čuje naj$bo bi ko niko :o :o :o
180-106=74 :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju