Tehnički kutak > Tuning skutera

Karburator "LEADER" (mjesavina benge i 2T)

<< < (7/10) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: Jet Force - 12 Siječanj, 2010, 03:40:32 ---HVALA Ti puno,ali mene interesuje ovaj gornji dio . U tom crnom . sad sam sastavio i radi izgleda. redoslijed:
2 zice ulaze i kopcaju se na okruglu spulu(grijac) onda ide zatvoreni dio u kom je neki materijal reaktivan na toplotu. siri se pod uticajem grijaca i izbacije jedan klipic koj ide prema tom dijelu sto si ti rastavio. A to nisam nikad dirao,sto si ti sad rastavio. u svakom slucaju tebi puno zahvaljujem. de mi samo reci ,sad pali kad je leden ali kako cu znati da li izbaci kad se motor ugrije ???? ??? ;D

--- Kraj citata ---
Pa mislim da bi se to trebalo primjetiti po radu motora, po obrtajima, tek kad palis obrtaji ce ti biti npr. 1500 ljeti, a zimi bi on trebo sam sebi povecati na  npr 2,500 rpm.

Znaci ako je napolju hladno (i motor hladan)  sa cokom bi trebao puuuno lakse upaliti, jer ce mu cok "ubrizgavati" vis ebenge.

PanTheR_oo7:

--- Citat: Jet Force - 12 Siječanj, 2010, 03:45:00 ---Posto ja taj dio nisam rastavljao ako slucajnoo nemognes sastaviti rastavicu i ja pa cu ti staviti slike :hello: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

hehehhe  ma jebi ga :D  nekako sam ga sastavio, pa cemo vidjet sutra kad vratim karb :D

a onaj crni dio nisam nikad rastavljo, neda mi se razvaljivat ovu zastitnu plastiku :(

PanTheR_oo7:

--- Citat: Jet Force - 11 Siječanj, 2010, 21:29:17 ---Iko da mi odgovori na ovo pitanje iznad??
I pitanje za pantera ,koje su ti boje oni federi na kvacilu?? i koja centralna??  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ni oprugice ni centralnu nisam jos stavljao, brat se zajebava sad s keewayem, a ja sa Gilerom :D

Ali bih ti preporucio da obavezno mjenjas oprugice kvacila, jer na kinezima su inace svi djelovi za smeca, pa tako i te oprugice, zato npr moj keeway krece sa oko 3,5 rpm, a bilo bi extra kad bi stavio kakve tvrdje pa da se pomjeri start na jedno 6K rpm

Po bojama ti ne znam reci, jer nista na kinezu nisam radio sto se toga tice, tako da ne znam da li je isto kao i na Piaggio.
Na Piaggio kvacilo ja cu uskoro stavit malossi zute     (u paketu dodju bijeli, zuti, crni) bijeli je skoro kao i serijski, zuti malo tvrdji a crni (mislim da je najtvrdji) Ali opet provjeri jer je na kinezima Minarelli kvacilo 112mm.

Centralni kazu da nije OBAVEZAN, ali i ako budes mjenjao stavi samo malo tvrdji!

Jet Force:
Bilo mi je cudno da ta gumica ide tu ali reko covjek zna ....heheh . Sad kad je zima vani dobro pali, e sad dali vraca kad se ugrije neznam,a to sto kazes za obrtaje neznam jbg jer kod mene nema obrtaja. starija verzija. 2005. Nego koliko tvoj moze razvuci po ravnome???

PanTheR_oo7:

--- Citat: Jet Force - 12 Siječanj, 2010, 04:04:29 ---Bilo mi je cudno da ta gumica ide tu ali reko covjek zna ....heheh . Sad kad je zima vani dobro pali, e sad dali vraca kad se ugrije neznam,a to sto kazes za obrtaje neznam jbg jer kod mene nema obrtaja. starija verzija. 2005. Nego koliko tvoj moze razvuci po ravnome???

--- Kraj citata ---

Kad tek upalis motor dok je jos leden, slusaj ga par minuta, i trebao bi primjetiti razliku kad se cojk zatvori, motor ce promjenit zvuk rada...

mah po ravnom nekih 67 otprilike cista serijala, s tim da jos nisam mjenjao remen s kojim sam prevalio preko 9000 km.

Remen kad stavim novi, sigurno cu preci 70 (po ravnom)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju