Tehnički kutak > Tuning skutera
Karburator "LEADER" (mjesavina benge i 2T)
PanTheR_oo7:
--- Citat: Jet Force - 11 Siječanj, 2010, 02:28:01 ---hvala ti na ovom korisnom savjetu. jbg presao sam mozda i vise od 5000km. De mi reci jesi ti ikako rastavljao cok?? i kako je kod tebe podesena igla od karba ,a znas li kako je fabricki???
--- Kraj citata ---
Vidim ja da ti pobudali sa tim COKOM :D Evo rastavio sam ja pa sam ti sliko
Prvi put ga rastavljam (ovako je doslo na karbu fabricki)
Čok > federčić > gumica > (nesto kao dizna) > iglica > karburator
Nadam se da ce ti pomoci!
PanTheR_oo7:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 12 Siječanj, 2010, 03:05:15 ---
Čok > federčić > gumica > (nesto kao dizna) > iglica > karburator
--- Kraj citata ---
Nadam se da se nisam sj#bo dok sam rastavljo... jbga ja mislim da je tim redosljedom :D sad ni ja ne znam vratit :D hehheheheh
Jet Force:
HVALA Ti puno,ali mene interesuje ovaj gornji dio . U tom crnom . sad sam sastavio i radi izgleda. redoslijed:
2 zice ulaze i kopcaju se na okruglu spulu(grijac) onda ide zatvoreni dio u kom je neki materijal reaktivan na toplotu. siri se pod uticajem grijaca i izbacije jedan klipic koj ide prema tom dijelu sto si ti rastavio. A to nisam nikad dirao,sto si ti sad rastavio. u svakom slucaju tebi puno zahvaljujem. de mi samo reci ,sad pali kad je leden ali kako cu znati da li izbaci kad se motor ugrije ???? ??? ;D
PanTheR_oo7:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 12 Siječanj, 2010, 03:27:42 ---Nadam se da se nisam sj#bo dok sam rastavljo... jbga ja mislim da je tim redosljedom :D sad ni ja ne znam vratit :D hehheheheh
--- Kraj citata ---
Ej ja mislim da sam se malo sj#bo u onom gore redosljedu...
ide > cok > feder > "dizna" > iglica > gumica > karb mislim da je tako i tako sam ja sad vratio kod sebe
jbga dok sam izvadio rasulo mi se po stolu malo.... :(
Jet Force:
Posto ja taj dio nisam rastavljao ako slucajnoo nemognes sastaviti rastavicu i ja pa cu ti staviti slike :hello: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju