Općenito > Oprema

magnetix popust

<< < (3/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 10 Studeni, 2009, 16:00:51 ---prije te jakne sam bio zainteresiran za ovu: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=38

ali ta nije bas za zimu...

--- Kraj citata ---

Isao sam danas tamo i probao moj broj. Nazalost, ne djeluje mi kvalitetno niti precizno skrojeno. A i koza je pregruba.
Ove MBW u Magnetixu su puno bolje, ali nije bilo mog broja za model koji mi se svidjao pa sam kupio ovu iz posta iznad ovog. I bolje, jer zapravo sam i trazio zastitu za velike vrucine obzirom da Touring jaknu za hladnije vrijeme vec imam.

robert:
e alfa, kako se zove ta tvoja jakna? TAJČI?????? a ja mislio ti se furaš na ac/dc i sličnoga :laughing1: :laughing1: :laughing1:

3alfa3:

--- Citat: robert - 11 Studeni, 2009, 21:58:07 ---e alfa, kako se zove ta tvoja jakna? TAJČI?????? a ja mislio ti se furaš na ac/dc i sličnoga :laughing1: :laughing1: :laughing1:

--- Kraj citata ---

"Hajde da ludujemo ove noci..."  ;D

R@kija:

--- Citat: rakitje00 - 11 Studeni, 2009, 10:43:46 ---kaj su dobre ove nitro kacige?

--- Kraj citata ---

3alfa3:

--- Citat: rakitje00 - 11 Studeni, 2009, 10:43:46 ---kaj su dobre ove nitro kacige?

--- Kraj citata ---

Ovisi koliko kostaju.
Ja sam je imao prije Nolan N84, a kostala je slicno. I Nolan mi je bolji u svakom pogledu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju