Općenito > Oprema

magnetix popust

(1/6) > >>

Antares:
Evo bio sam jučer u magnetixu u vlaškoj. Konkretno mene su zanimale jakne. Snižene su 50%, dakle s nekih 1800 na 900. Jedna crna mi se sviđala, al nažalost L mi je premala (inače nosim L i još sam smršavio al ipak mi premala :S).
uhl. kome treba oprema nek si ode pogledat jer su cijene stvarno ok.

SlowRider:
kakva je to jakna koju si gledao? Materijal, za kakvo vrijeme?

Antares:
Ja sam gledao zimsku crnu, goretex, firma Nitro. Nije duži model već onako do guzice.
Još ima "šarenih" nitro i neka MBW firma. Kraće i duže.

Žao mi je jedino što nema baš izbora kožnih. Bile su 2 MBW, ali mi se ne sviđaju.

SlowRider:
Pogledaj ponudu koju ima Beta Moto, ja sam trazio jaknu za hladnije dane i tamo je nasao na preporuku Roberta. Jer razmatrao sam i ponude ostalih trgovina, ali kada sam vidio sto nude uz "velike popuste", osjecao sam se kao kokos koju bi rado ocerupali do zadnjeg pera.

ovu sam uzeo: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=38  

i slika nije bas vjerodostojna, u stvarnosti je malo tamnija i ovaj logo niej saren, nego bijele boje ... to ti je malo duzi tip jakne, nista predugo, odlicna zastita od vjetra na svakom mjestu, isprobao sam i na kisi i nigdje nisam osjetio da propusta, ima protektore na laktovima i ramenima te za kraljeznicu ako se ne varam, topla podstava koja je fkt topla. I kada imas tu jaknu, tek onda osjecas koje su ostale slabe tocke na tijelu za koje treba bolja oprema (rukavice, grijaci koljena, hlace, podkapa)...

prije te jakne sam bio zainteresiran za ovu: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=38

ali ta nije bas za zimu...

mrcina:

--- Citat: Antares - 10 Studeni, 2009, 13:05:32 ---Evo bio sam jučer u magnetixu u vlaškoj. Konkretno mene su zanimale jakne. Snižene su 50%, dakle s nekih 1800 na 900. Jedna crna mi se sviđala, al nažalost L mi je premala (inače nosim L i još sam smršavio al ipak mi premala :S).
uhl. kome treba oprema nek si ode pogledat jer su cijene stvarno ok.

--- Kraj citata ---

da nije uvex a ne magnetix

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju