Općenito > Oprema
magnetix popust
3alfa3:
--- Citat: Homer - 06 Ožujak, 2010, 18:02:53 ---možda se bude produživalo, al ovdje nije bilo posta 3 mjeseca a možda još netko treba nešto. kod nas nemreš kupiti kupiti kacigu (ili jaknu, ili...) za te novce a da je nečemu :dontknow:
gledao sam i jaknu, snižena na 800 kn. i tak... nije loše :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nis ja ne velim - dapace. Nek traje popust zauvijek...
SAmo, malo mi je neozbiljno svaka 2 tjedna produljenje popusta. Nek napisu da traje do isteka zaliha i bok
Hrvoje_40:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2010, 19:55:50 ---Nis ja ne velim - dapace. Nek traje popust zauvijek...
SAmo, malo mi je neozbiljno svaka 2 tjedna produljenje popusta. Nek napisu da traje do isteka zaliha i bok
--- Kraj citata ---
to ti je marketinški trik
sigurno vele da zbog velike zainteresiranosti........
:headbang:
DAMIR-RUNNER:
posto su mi jutros ukrali kacigu,odma sam isao do magnetixa opet po istu jer sam bio zadovoljan njome jos sam bio imao i crni vizir.nisu imali niti jednu moju velicinu,akcija je sad samo na odredene modele,bar mislim da sam tak skuzio,onda su zvali u vlasku i tamo je isti model kakav sam imao ista velicina samo druga boja i gazda mi je dao 50%popusta na tu istu,smiloval mi se jer mi maznuli kacigu a i nakupovao sam robe kod njih prije 2 mjeseca pa eto..nova kaciga je tu :icon_biggrin:
a i akcija znaci jos traje!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju