Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox nece da upali
marko1990:
ne kuzim sad?jel ti baca bengu da svjecku van kad ju izvadis?jel isprao filter?
Zeljac:
ima iskru ali goriva nema dok ne nasipam ja u celindar rucno a ne znam u cem je problem :dontknow: da nece povuc
MaXoVaC:
fals zrak :icon_thumright:
marko1990:
znaci benga ne dolazi u cil,sad pogledaj jel uopce dolazi u karb ,ako ne dolazi u karb pogledaj vakum pumpu jel ispravna ili da nije začepljena smećem,ako ima u karbu benge onda otvori čašicu i očisti diznu tj sve ispuši kompresorom i vrati natrag!problem ti je benzin!!!jer kako si reko dok ne ulijes u cil nece upalit...provjeri ovo kaj sam ti reko pa onda javi dalje! :headbang:
MaXoVaC:
--- Citat: marko1990 - 09 Studeni, 2009, 22:45:35 ---znaci benga ne dolazi u cil,sad pogledaj jel uopce dolazi u karb ,ako ne dolazi u karb pogledaj vakum pumpu jel ispravna ili da nije začepljena smećem,ako ima u karbu benge onda otvori čašicu i očisti diznu tj sve ispuši kompresorom i vrati natrag!problem ti je benzin!!!jer kako si reko dok ne ulijes u cil nece upalit...provjeri ovo kaj sam ti reko pa onda javi dalje! :headbang:
--- Kraj citata ---
decko je reko da je rox radio cca 1 minut....znaci ima benge....a zasto nebi mogao biti fals zrak?? :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju