Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox nece da upali

<< < (3/7) > >>

benelli:

--- Citat: MaXoVaC - 09 Studeni, 2009, 22:47:42 ---decko je reko da je rox radio cca 1 minut....znaci ima benge....a zasto nebi mogao biti fals zrak?? :frajer:

--- Kraj citata ---
mogo bi biti fals zrak a jesi probao mozda dok je filter bio dole zacepit rukama ulaz,tj probaj ako ne pali skinut filter i zacepit rukom  i onda kurblaj

tomof10:
brate 100000% ti je semering ko i meni upali nakon 20 kurblanja i to an 2-3 sekunde otiso semering ili iskocio pusta kompresiju na njega! :headbang:

marko1990:

--- Citat: Zeljac - 09 Studeni, 2009, 22:39:32 ---ima iskru ali goriva nema dok ne nasipam ja u celindar rucno a ne znam u cem je problem :dontknow: da nece povuc

--- Kraj citata ---

kuzis nece mu povuc gorivo uopce znaci da je zaštopan ,fals nema puno veze s tim!mozda nebi upalio ali njemu ne dolazi benga!

Zeljac:
vidis semeringe nisam ni gledo  :toothy3: e hvala budem probo ne vuce kad stavim ruku na karb ugasi se guse se a da i karb je opran i prociscen kompresorom tak da nek mooli boga da je ljevi na variomatu  :toothy3: e bumo sutra probali pa cu vidjet e da semering sam vratim ili  :help:

MaXoVaC:

--- Citat: marko1990 - 09 Studeni, 2009, 22:52:33 ---kuzis nece mu povuc gorivo uopce znaci da je zaštopan ,fals nema puno veze s tim!mozda nebi upalio ali njemu ne dolazi benga!

--- Kraj citata ---
a sta ako ima vise zraka nego sto je potrebno...pa kad naspe jos benge onda upail....
jel mokra svjecica kaj je izvadis poslije kurblanja?? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju