Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox nece da upali
Zeljac:
nece od frenda rox niako upalit sve sam pokusao vc sam lud pomazite
marko1990:
u jbt sad si sve reko!!!! :toothy9:
pa daj reci koji su simtomi???neke detalje!!!
mozda samo benge treba uliti :toothy3:
benelli:
nadam se da benge ima tj da ste provjerili
onda pgledas dali benga dolazi u karb,ako dolazi skines svjecicu i vidis dali baca iskru,ako imas koju viška zamjeni je,ako ni onda ne pali skines karb i ocistis ga
ali bilo bi ljepo da si napisao sta si sve probao da ne pišemo ono šta si vec provjerio
marko1990:
tocno kaj velis znaci samo 3 stvari pogledaj,struja benzin i zrak!!!!to troje trebas imati :frajer:
Zeljac:
ovako probo bar pet 6 svjecica ima iskru svaka istu onaku plavo ljubicastu mislim da je to dobro :binkybaby: onda ocistio karb onu dizu gdje dolazi igla propuhao ocistio ugl upali nakod 25 30 kurblanja bez prestanka i onda samo u jake obrtaje i nece svj dobit goriva u celindar pa nalijem malo kod svj onda kurblam opet pun kk pritom da skinem svj i ocistim i radio je brat bratu 1 min i onda krenem da stavim filter i sam ugasi i ne bi ga upalio da si i onda ga upalim sa filerom na nogarama je cjelo vrjeme gaz negdje do 5000 rmh ide do 12000 nisam mogo vjerovat :frajer: ali kad sam zakocio da ne odleti sam je crko i gotovo onda sam popizdio e sada sam se smirio doso ovdje da mi neko pomogne jer ne znam mislim da su lamelice ali on nije imo imbuse nema ugl nis alata pa sam ja ponio a od mene do njega ima 20 30 km tako da :angry9: hvala vam svima unaprjed
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju