Tehnički kutak > Blokade

Pomoc oko skidanja blokada na yamahi spy

<< < (3/8) > >>

Force:
ok, hvala. Znaci to sve se lijepo on moze sve skinut i sacuvat, ako ce mu nekada trebat.

speed:

--- Citat: Force - 17 Lipanj, 2007, 08:41:49 ---ok, hvala. Znaci to sve se lijepo on moze sve skinut i sacuvat, ako ce mu nekada trebat.

--- Kraj citata ---
trebat ce mu,vjeruj mi,kad bude isao na tehnicki

andrej:
Nedavno sam kupio Jamahu Aerox pa imam neke dvojbe vezano na blokade.Pretpostavljam da ima blokade na variomatu,
aspuhu i karburatoru.Nakon prvog servisa na 500 km.htio bih povečati brzinu skutera.Da li je potrebno skinuti sve tri blokade ili je dovoljno samo na variomatu? Čuo sam da postoje i elektronske blokade koje je moguće po potrebi ( kontrola
brzine od strane policije ,tehnički..) ponovo aktivirati.Mogu li se kupiti original gotove za Aerox i ako mogu gdje.Može i
neka shema ili opis za samogradnju.Nekako mi je praktičnije deaktivirati i ponovno aktivirati blokadu s prekidačem,
naročito kod iznenadne kontrole policije koja ovdje ( Međimurje ) svaki čas ima nekakve kontrole ( odvodi skuteraše
na valjke u stanice za tehnički pregled i kažnjava ih s 3000 kn. ) Svaki savjet bi mi dobro došao.

Pozdrav.

vpucko:
da bi dobio pravi ucinak moras skinit i iz variomata i iz auspuha, jer ako npr. skines iz variomata dobit ces malo na brzini ali ne puno jer ga i dalje gusi na auspuhu, a opet ak skines iz auspuha, dobit ces na ubrzanju ali ne i brzinu posto ti je blokada u variomatu i ogranicava ti polutke da se skupe.

andrej:
VPucko,hvala ti na konkretnom i brzom odgovoru.Nadam se da će mi netko ponuditi još neku informaciju vezano na
elektronsku blokadu za Aerox.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju