Tehnički kutak > Blokade

Pomoc oko skidanja blokada na yamahi spy

<< < (2/8) > >>

Force:
90km/h  :) ko iz pi***

speed:
nemoj ga odma vozit pun gas,polako ga rezradjuj sve do maksimalne brzine,nekih 200 km umjerena voznja,a onda oderi po gasu

Force:
;) hvala na informaciji.

Force:
Imam pitanje. Frend mi ima isto ovo kaj i ja, pa ga zanima, isto blokade. Ja nisam radio ovako.
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1082.0 TRECA slika po redu. Jel su to plocice od onih "prstenova" blokada ili one drze blokadu. Ja sam to sve pocupo van i ide. Sada me on isto pili jel to treba ili ne? Ja nisam to nista ostavio, ali cemu to sluzi i dali je dobro sto sam to izvadio. Posto nemam pojma o tome unutra.

igor.sb:
znaci druga i treca slika prikazuje blokadu variomata, tj. podlosku ili prsten na piksni koja stoji ispod remena

uostalom fino pise

Objasnjenje : Stavljanjem sajbica smo povecali razmak izmedju fiksne i pomicne polutke te time smo onemogucili da se remen "penje" ka krajevima polutki. Isto tako na kvacilu ne ide prema sredistu kvacila nego ostane negdje u sredini... Za bolje shvacanje rada ove blokade pogledati Princip rada variomatskog prijenosa.

znaci ako se frend zeli voziti bez blokade na variomatu i ako zeli da mu skuter ide preko 50, nek to makne, i nek sacuva tu blokadu(prstencic/podlosku) za kasnije, ako mu se ne da ugrađivati el.blokade

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju