Tehnički kutak > Blokade
Pomoc oko skidanja blokada na yamahi spy
vpucko:
nema na cemu ;)
eo sto se tice blokada
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1709.0
andrej:
Hvala još jednom.Pošto je Aerox kupljen prije dva dana moram pričekati prvi servis na 500km. i onda tipa u servisu
pitati da li mogu sam ugraditi tu elektr.blokadu ili,da ne bih izgubio garanciju,moram uzeti onu koju oni imaju u ponudi
( limitron red ),za koju nisam još doznao koliko košta.
Pozdrav.
Punisher:
--- Citat: andrej - 20 Lipanj, 2007, 17:37:02 ---Hvala još jednom.Pošto je Aerox kupljen prije dva dana moram pričekati prvi servis na 500km. i onda tipa u servisu
pitati da li mogu sam ugraditi tu elektr.blokadu ili,da ne bih izgubio garanciju,moram uzeti onu koju oni imaju u ponudi
( limitron red ),za koju nisam još doznao koliko košta.
Pozdrav.
--- Kraj citata ---
Nemoj bezveze bacit lovu na el blokadu kad ju možeš sam sastavit za 30kn materijala i par min posla postavljanja :icon_thumright:
E sad... jedina je dilema što ti je skut nov pa da ne izgubiš garanciju :icon_scratch:
vpucko:
ma nemoj nist cackat sam dokle god ti garancija vrijedi, a tu njihovu blokadu dat ces 500 kn za to, bolje sacekaj da ti istekne garancija, ili ako ti je svejedno za to sredi si ovo sam za 30 kn
andrej:
Nisam niti mislio ništa sam dirati dok je pod garancijom.Namjeravam kupiti onu blokadu za 50 kn.koju poštom šalje
jedan član s ovog foruma,samo moram prvo ispitati kako će na to reagirati ljudi u servisu.
Koristim ovu priliku da još nešto pitam; blokada se spaja između " cdi-a i mase motora". "Cdi",jel to cin špula ili je to
nešto drugo u pitanju?? Ako dobijem odobrenje od strane servisa nadam se da ću s blokadom dobiti nekakvo uputstvo
i shemu za montažu.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju