Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
giannelli:
mozda ne moras na 1,5 mozda samo na 2, trebas po boji svjecice to nemoze nitko napamet rec.
krpanje gume sam ovdje u dbk platio 50kn dole kod junkia.
radi nam isto onda, motor je ugasen kad stisnes tipku i ne radi vise, a mora se radilica vrtit dok kuplung ne pusti to je normalno, ali da radi da svjecica iskru baca its nije istina.
meni sa zmigavcima se to nije desilo a imam ng 9tku tocnija oznaka kao sto je ivanm rekao.
frki22:
--- Citat: tuta125 - 16 Studeni, 2009, 19:25:46 ---bio sam u piaggio centru split i pitao iz navike da mi daju svjecicu NGK. i govori meni prodavac da s NGK na SR-u nece radit zmigavci. i prodao mi Champion...
--- Kraj citata ---
i ja imam TP trophy, i za ovaj kit preorucuju NGK B8ES, stavio sam tu svijecicu i sve radi normalno i zmigavci itd.
tuta125:
a kako su pokvareni u piaggiu, a dobro meni na kraju na isto dode :laughing7:
--- Citat: giannelli - 16 Studeni, 2009, 22:02:46 ---krpanje gume sam ovdje u dbk platio 50kn
--- Kraj citata ---
ok, mislio sam da ce i vise bit. morao bih to sto prije, strah me da mi u voznji ne pukne...
i evo, po preporuci nasega kolege s foruma mario_f15 veceras cu vidit da li mi je vakuum ispravan. ostavit cu cijev od goriva u jednoj boci pa cu pogledat ujutro hoce li bit sto u boci... maloprije sam isto to napravio na 20 minuta ali nista nije pocelo curit pa cu vidit hoce li preko noci ista bit.
tuta125:
jutros pogledao bocu i bila je prazna... znaci vakuum je u redu... i opet sam kurblao 10 puta da upali...
ima li itko ideju sto bi jos mogao probat??
:help:
giannelli:
napunit akumulator. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju