Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
vanjossi:
si kurblao kao sta je bilo na snimci, ili si popravio deklo? ti si to sve rastelao,radije daj nekome da to napravi, jer ovako ako nemas znanja i iskustva nemoj dirat..moj savjet
tuta125:
--- Citat: vanjossi - 18 Studeni, 2009, 21:55:54 ---si kurblao kao sta je bilo na snimci, ili si popravio deklo? ti si to sve rastelao,radije daj nekome da to napravi, jer ovako ako nemas znanja i iskustva nemoj dirat..moj savjet
--- Kraj citata ---
kurblu sam popravio, trebalo ju je samo pospricat wd-om i ocistit. sad je ko nova!
:notworthy:
imas ti pravo ali ovo s paljenjem se pocelo dogadat davno, prije nego sam ista dirao! i bio 3-4 puta na ovlastenom servisu, jednom su mi stavili siru diznu i prvi tjedan je palio savrseno i od tad je poslo sve u kur**... kasnije su mi govorili da ne znaju sto je, cak su rekli da je gorivo lose :icon_scratch: i naravno sad poceo ulijevat eurosuper 100 bs na omv-u i nikakvog napretka nema. pa sam poceo trazit po forumima nadajuci se da ce netko znat u cemu je problem. i kako nisam u tim krugovima motorista nemam bas nekog ko se dobro razumije u to pa sam mislio sam nesto napravit... jer bi me u servisu vjerojatno oderali :-[
eto o tome se radi...
--- Citat: giannelli - 18 Studeni, 2009, 21:30:11 ---napunit akumulator. :laughing7:
--- Kraj citata ---
ali vjerujem da akumulator nema veze s (ne)paljenjem jer se zapravo i istrosio jer nije htio palit kako treba. svako jutro sam drzao alnaser po 5-6 sekundi dok se ne bi upalio. i normalno istrosio se :sad1:
a novi cu moc kupit tek oko Bozica...
btw u Piaggia original za SR kosta 340 kn... :sad1:
giannelli:
a morat ces nekome odnjet da ti postela karburator u fino, i napunit aku i palit ce odmah na alaser bar bi trebao, to je sve do smjese, sumnjam da nemas kompresije ili da ti paljenje crklo ipak je to nov skuter. ne znam sta bi ti jos mogao bit krivac za to ne paljenje.
vanjossi:
jel ti istekla garancija? ovo sa servisom mi je prejadno, ja bih ga kacigom pogodio u glavu da mi kaze da nezna sta je! to su nasi servisi, treba im licencu oduzet :angry5: :angry5:
mario_f15:
--- Citat: vanjossi - 19 Studeni, 2009, 19:53:54 ---jel ti istekla garancija? ovo sa servisom mi je prejadno, ja bih ga kacigom pogodio u glavu da mi kaze da nezna sta je! to su nasi servisi, treba im licencu oduzet :angry5: :angry5:
--- Kraj citata ---
taki su svagdje.....tako je bilo i meni dok sam vozio "kao" mjastorima.....najbolje sam ako imas imalo isuskustva.... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju