Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
tuta125:
--- Citat: mario_f15 - 25 Studeni, 2009, 19:40:29 ---hehe...
pa niko se nije rodio da je sve znao..ima vremena naucit ces... :toothy9:
a diznu znas promjenit...jer si skidaio vec karb ... :toothy11:
--- Kraj citata ---
to je moj zivotni moto! :toothy12:
znaci kad skinem karb i skinem onu casicu dole samo odvidam ovu sad i zasarafim novu 64?
sve su dizne istih dimenzija znaci samo kupim diznu 64 i necu pogrijesit? ili trebam rec za taj i taj karburator i to?
mario_f15:
--- Citat: tuta125 - 25 Studeni, 2009, 19:49:45 ---to je moj zivotni moto! :toothy12:
znaci kad skinem karb i skinem onu casicu dole samo odvidam ovu sad i zasarafim novu 64?
sve su dizne istih dimenzija znaci samo kupim diznu 64 i necu pogrijesit? ili trebam rec za taj i taj karburator i to?
--- Kraj citata ---
da odvrnes casicu ..i skines staru diznu i metis novu... :laughing6:
kazes diznu m6 64 .... :toothy12:ma mozes reci sve...neces pogrijesit...
tuta125:
--- Citat: mario_f15 - 25 Studeni, 2009, 19:56:30 ---da odvrnes casicu ..i skines staru diznu i metis novu... :laughing6:
kazes diznu m6 64 .... :toothy12:ma mozes reci sve...neces pogrijesit...
--- Kraj citata ---
ok hvala! :icon_thumright:
EmirF121:
Evo da se nadovežem na temu, i kod mene je serijala, stavio sam diznu 64, red sponge i maknuo limić. Na pola gasa se valjda guši (nema goriva) ono uspori i zvuk mu je kao trrrrrrrrrr i evo slika svjećice:
Vidite da je nekako žuta, ne vidi se baš najbolje na slici da je žuta, valjda mu fali još goriva iako je po navoju mokra. Šaraf smjese je na krug i po (540 stepeni). Sad valjda trebam zavrnut šaraf još malo i tako mu oduzet zraka a dodati goriva? Ugalvnom slabo mi vuče sad, kada sam stavljao samo diznu 64 sa serijskom spužvom baš je startao osjetno bolje ali sad ništa. To sam stavio u subotu i evo slika od danas a već se spužva isprljala malo, Je li to uredu?
giannelli:
kad se gusi cuje se boooo a kad trokira trrrr, ako nema dovoljno goriva na pola gasa trebas iglu podic pogledaj na kojem ti je sad zubu,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju