Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (22/44) > >>

tuta125:

--- Citat: vanjossi - 25 Studeni, 2009, 19:11:24 ---pusti ti susjeda hoce samo da budes ljubomoran  :toothy12: uredno servisiran, i to je pitanje,mislim kako to odrade u servisu, probaj sa red sponge, dizna 64, igla na pola, 1.5 krug zrak, bijele šuštice kvacila iz malossi pakiranja odgovarajuce rolice

--- Kraj citata ---
hahaha ma susjed mi je kralj  :icon_tongue:
to za servis se u potpunosti slazem s tobom, al eto cisto teoretski...
red sponge mogu, dizna 64 mogu, igla ne znam gdje je, sustice ne znam zamijenit al ih znam kupit  :glasses9: a rolice cu probat prvo s ovim sad, pa ako vidim da slabije vuce ili prevrtava pa cu i to morat kupovat...
kad to sve skupim, probat cu kontaktirat clana foruma iz splita koji mi je trebo stelovat karb pa cu ga zamolit da mi on to ostalo napravi... valjda ce bit jeftinije nego da mi u servisu mijenjaju  :binkybaby:

vanjossi:
ako nemas alata  i znanja ne upštaj se u to..bio sam u istoj situaciji prije par godina kao i ti, nista nisam znao nisam imao alata..al polako sad imam malu radionu..

mario_f15:
da si dao gasa sigurno bi upalio iz prve...vidio si da se javio... :toothy11:
a sad neznam dal ga treba palit sa gasom ili bez gasa....ali sam uvjeren da si dao gasa jutros kad si palio da bi ga upalio iz prve....h :icon_biggrin:

tuta125:

--- Citat: vanjossi - 25 Studeni, 2009, 19:26:42 ---ako nemas alata  i znanja ne upštaj se u to..bio sam u istoj situaciji prije par godina kao i ti, nista nisam znao nisam imao alata..al polako sad imam malu radionu..

--- Kraj citata ---

a veliku vecinu potrebnih alata u dubrovniku vjerojatno imam, ali znanje mi je 0 tako da... nista od tog pothvata  :happy3:
filter znam promijenit i doc do dizne ajmo rec znam, a ovo ostalo cu zasad prepustit iskusnijima a kasnije ko zna... mozda i ja jednog dana budem pomago nekome  :headbang:

--- Citat: mario_f15 - 25 Studeni, 2009, 19:33:07 ---da si dao gasa sigurno bi upalio iz prve...vidio si da se javio... :toothy11:
a sad neznam dal ga treba palit sa gasom ili bez gasa....ali sam uvjeren da si dao gasa jutros kad si palio da bi ga upalio iz prve....h :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
i ja sam poprilicno uvjeren ali to izbjegavam sto vise tako da... ali vazno da smo se makli s mrtve tocke  :headbang:

mario_f15:

--- Citat: tuta125 - 25 Studeni, 2009, 19:38:14 ---a veliku vecinu potrebnih alata u dubrovniku vjerojatno imam, ali znanje mi je 0 tako da... nista od tog pothvata  :happy3:
filter znam promijenit i doc do dizne ajmo rec znam, a ovo ostalo cu zasad prepustit iskusnijima a kasnije ko zna... mozda i ja jednog dana budem pomago nekome  :headbang:
i ja sam poprilicno uvjeren ali to izbjegavam sto vise tako da... ali vazno da smo se makli s mrtve tocke  :headbang:

--- Kraj citata ---
hehe...
pa niko se nije rodio da je sve znao..ima vremena naucit ces... :toothy9:
a diznu znas promjenit...jer si skidaio vec karb ... :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju