Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (24/44) > >>

EmirF121:

--- Citat: giannelli - 29 Studeni, 2009, 21:03:44 ---kad se gusi cuje se boooo a kad trokira trrrr, ako nema dovoljno goriva na pola gasa trebas iglu podic pogledaj na kojem ti je sad zubu,

--- Kraj citata ---

Kad se guši znači da nema dovoljno goriva a kad trokira znači da ima previše goriva jel tako? I dobro vuče i čim dam na pola gasa uspori onda. I imam još jedan problem koji se pojavio kako sam stavio diznu i red sponge. Naime, kad krećem iz mjesta skuter se baš zatrese i čuje se nekakav zvuk iz variomata a poslije sve uredu. Karburator sam čistio u petak, nisam imao kompresor pa sam ga nabio na crijevo na česmi i odvrnuo do kraja mlaz tako da je voda probijala na sve strane i mislim da sam ga dobro očistio. I ako možeš da nađeš neku sliku karburatora pa da mi označiš tu iglu jer ne znam gdje je to. Nisam još toliko napredovao.  :toothy9:

mario_f15:

--- Citat: EmirF121 - 29 Studeni, 2009, 21:38:07 ---Kad se guši znači da nema dovoljno goriva a kad trokira znači da ima previše goriva jel tako? I dobro vuče i čim dam na pola gasa uspori onda. I imam još jedan problem koji se pojavio kako sam stavio diznu i red sponge. Naime, kad krećem iz mjesta skuter se baš zatrese i čuje se nekakav zvuk iz variomata a poslije sve uredu. Karburator sam čistio u petak, nisam imao kompresor pa sam ga nabio na crijevo na česmi i odvrnuo do kraja mlaz tako da je voda probijala na sve strane i mislim da sam ga dobro očistio. I ako možeš da nađeš neku sliku karburatora pa da mi označiš tu iglu jer ne znam gdje je to. Nisam još toliko napredovao.  :toothy9:

--- Kraj citata ---
karburator se ne cisti vodom..... 8)

R@kija:
znaci gore di ti ide sajla od gasa..imas dva sarafica mala njih izvadis i skocit ce ti van klip sa fedeom i na kliu ti je igla...moras odvojiti sajlu od klipa i feder tak da ti ostane u ruci samo klip i igla..na dellortu samo izvadis iglu prema gore..i vidjet ce da ima tube pa pogledaj na kojem je

nrg extreme:
pa ako si skido karburator moro si skinit sajlu gasa s njega.
kako nisi onda vidio iglu koja viri iz klipića?kad ju skineš imaš seger kojim podešavaš visinu igle.

EmirF121:

--- Citat: nrg extreme - 29 Studeni, 2009, 22:25:29 ---pa ako si skido karburator moro si skinit sajlu gasa s njega.
kako nisi onda vidio iglu koja viri iz klipića?kad ju skineš imaš seger kojim podešavaš visinu igle.

--- Kraj citata ---

Da skidao sam sajlu i vidio sam sve to ali nisam znao da je to ta igla.

@mario_f15
Znam da se ne čisti ali nemam kompresor a ovako sam ga dobro opro, kroz sve kanale je voda šikljala pa vjerujem da je dobro očišćen.

A ne znam ja sad da li on trokira ili se gusi na pola gasa uglavnom na pola gasa nesto nije uredu.
Trokira (previše goriva), gusi se (premalo goriva) jel?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju