Općenito > Generalno o skuterima

TP set za reparaciju vodene - Minarelli

<< < (2/5) > >>

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2009, 10:40:30 ---joj da, treba kupiti i one šerafiće sa gumicama koji se našerafe na magnet umjesto ventilatora  :laughing7:

--- Kraj citata ---

i jos samo kiler, crijeva, posudica, LC termo grupa  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2009, 11:51:02 ---i jos samo kiler, crijeva, posudica, LC termo grupa  :toothy3:

--- Kraj citata ---

sitnica  :toothy12:

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2009, 10:27:12 ---Što mislite o njemu?  :happy3:

Ja sam već nekoliko ugradio i stvarno je na prvi dojam odličan. Nakon par tisuća još se nitko nije žalio, a kupio sam i sebi jednu za rezervu. Kupio sam ju za 14€. Uglavnom 100 kuna  :laughing7:

Evo i slike:

Potreban je još aluminijski poklopac sa šerafima i crijeva sa šelnama. Ostalo je sve tu  :glasses9:

--- Kraj citata ---
sva sreca kaj si ostal dns bez toga  ;D  :icon_thumright: :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 07 Studeni, 2009, 17:51:51 ---sva sreca kaj si ostal dns bez toga  ;D  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sreća da, a onaj DR-evo je k#rac a ne složen. Brijem da ga nikad nebuš dobil da dihta ko novi  :angry7:

wonderkid:
reko frajer da ce ga osposobit najbolje sto moze i da ce biti ko nov ali ne garantira  :toothy9: :toothy9: i reko frajer da nije znal da je cilindar za vodeno hladenje  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju