Općenito > Generalno o skuterima

TP set za reparaciju vodene - Minarelli

(1/5) > >>

dhorvat:
Što mislite o njemu?  :happy3:

Ja sam već nekoliko ugradio i stvarno je na prvi dojam odličan. Nakon par tisuća još se nitko nije žalio, a kupio sam i sebi jednu za rezervu. Kupio sam ju za 14€. Uglavnom 100 kuna  :laughing7:

Evo i slike:

Potreban je još aluminijski poklopac sa šerafima i crijeva sa šelnama. Ostalo je sve tu  :glasses9:

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2009, 10:27:12 ---Potreban je još aluminijski poklopac sa šerafima i crijeva sa šelnama. Ostalo je sve tu  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Pa to valjda ostane od stare pumpe, ipak to nije potrošna roba, osim original šelni koje je malo teže vratiti, al šelne nisu problem za nabavaiti!

U pravilu, nakon otprilike koliko km je potrebno reparirat pumpu?

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 07 Studeni, 2009, 10:29:31 ---Pa to valjda ostane od stare pumpe, ipak to nije potrošna roba, osim original šelni koje je malo teže vratiti, al šelne nisu problem za nabavaiti!

--- Kraj citata ---

Nisam time ciljao na to, nego vlasnicima AC minarelli mašina da dosta jeftino mogu pretvoriti svoj AC u LC i imaju istovremeno novu vodenu pumpu  :happy8: :happy3:

Ali nemam još provjerenu informaciju kakvi su ležajevi i semering. Kolko to drži naspram tvorničkog. Jer poznavajući Top Peformances, to je isto ko originalno  :laughing9: :laughing9:

Pupo:
Negdje sam bio čitao da je TP tvornički tuner Minarellija  :toothy9: Il nešto u tom smislu, neznam kako da se bolje izrazim.

A pogon na magnetu što je, je li i na AC il ih je potrebno isto nabaviti pa namontirati?

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 07 Studeni, 2009, 10:37:53 ---Negdje sam bio čitao da je TP tvornički tuner Minarellija  :toothy9: Il nešto u tom smislu, neznam kako da se bolje izrazim.

A pogon na magnetu što je, je li i na AC il ih je potrebno isto nabaviti pa namontirati?

--- Kraj citata ---

joj da, treba kupiti i one šerafiće sa gumicama koji se našerafe na magnet umjesto ventilatora  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju