Općenito > Generalno o skuterima

TP set za reparaciju vodene - Minarelli

<< < (3/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 07 Studeni, 2009, 18:53:15 ---reko frajer da ce ga osposobit najbolje sto moze i da ce biti ko nov ali ne garantira  :toothy9: :toothy9: i reko frajer da nije znal da je cilindar za vodeno hladenje  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

frajer nema pojma jer na svakom vozilu je očigledna razlika između AC-a i LC-a  :angry7:

Al pumpa mi djeluje prej#beno. Još jedna u nizu složenih koja paše ko ruka u rukavicu  :icon_thumright:

wonderkid:
znaci da bi mogli u utorak ako si slobodan probat namontirat kit gore i vidit dal je dobro napravil  :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 07 Studeni, 2009, 19:09:22 ---znaci da bi mogli u utorak ako si slobodan probat namontirat kit gore i vidit dal je dobro napravil  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Od kad dođem, za 15 minuta već palimo motor  :laughing7: Sad sam se ufural u raskapanje cilindra dok su blokovi na šasiji  :drunken_smilie:

Ali nadam se da si stavio neku čistu krpu u radilicu  :icon_scratch:

Aerox007:
stavil sam neku bjelu krpicu,inace tony je ne fico

vjeko86:
je Topov set,i možda i je serijski tjuner minarelli-a ali opet bi prije uzeo TOP-ov set nego RMS-ovo smetje(kad bi mi procurila vodena pumpa),a usput nisam ni znao da top ima takvo nešto,ima li neki katalog topovih drndolica :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju