Općenito > Generalno o skuterima

TP set za reparaciju vodene - Minarelli

<< < (4/5) > >>

SlowRider:

--- Citat: vjeko86 - 07 Studeni, 2009, 20:41:11 ---ima li neki katalog topovih drndolica :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

http://www.motorparts.it/home.php?ws=26&ln=it

dhorvat:

--- Citat: vjeko86 - 07 Studeni, 2009, 20:41:11 ---je Topov set,i možda i je serijski tjuner minarelli-a ali opet bi prije uzeo TOP-ov set nego RMS-ovo smetje(kad bi mi procurila vodena pumpa),a usput nisam ni znao da top ima takvo nešto,ima li neki katalog topovih drndolica :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Stavili RMS set za reparaciju i vodena propišala za dan i pol  :dontknow:

Onda sam nešto skemijao sa šajbicom i bilo je dobro jedno vrijeme dok nije stigla TOP vodena pumpa  :glasses9:

tomof10:
gdje ima uzeti sarafici sa gumicama da se zasrafe na magnet?

dhorvat:

--- Citat: tomof10 - 31 Prosinac, 2009, 00:42:30 ---gdje ima uzeti sarafici sa gumicama da se zasrafe na magnet?

--- Kraj citata ---

Evo pogledaj si imena tih djelova pod brojem 6,7 i 8:

Znači preporučam ti Yamaha servise, Malaguti i Aprillia. Vjerojatno će trebat naručiti. Ali sad oko nove godine sumnjam da itko radi, svi su na skijanju  :drunken_smilie:

Ovo je slikano sa sajta od aprillie od modela Area 51 koji ima istu mašinu  :icon_thumright:
https://www.apriliayorkshire.co.uk/catalogue/partcatalogue.jsp?Catalogo=%3D520W&_bikename=Area%2051%201998-2000

doritos:

--- Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2009, 10:27:12 ---Što mislite o njemu?  :happy3:

Ja sam već nekoliko ugradio i stvarno je na prvi dojam odličan. Nakon par tisuća još se nitko nije žalio, a kupio sam i sebi jednu za rezervu. Kupio sam ju za 14€. Uglavnom 100 kuna  :laughing7:

Evo i slike:

Potreban je još aluminijski poklopac sa šerafima i crijeva sa šelnama. Ostalo je sve tu  :glasses9:

--- Kraj citata ---

e a di si to nabavio, izvana il prek nekog?? treba i meni...

daj stavi tekst ispod oznake quote, preglednije je  :toothy3:             - dhorvat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju