Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Sta je bilo? I ja sam imao takve ozljede, brz oporavak ti zelim!
A reć ću samo jedno Aprilia sxv 550 eto to je bilo nemoreš to voziti a da ne padneš jbg sranje
UBICA!!!cuo sam samo price...to je kao mit...istiniti mit a sad MOD mici tu sliku, povraca mi sedi su ti rukavice toljago?
364 dana u godini vozim full oprema 365 dan sjednem bez ičega i dogodi se ovo sranje sa 150 ode sve u pizdu materinu skinulo svu robu s mene ono ča sam malo imal
Dobro si ti i prosa sa 150...
To svi kažu prošal sam glavom na milimetar od bankine na kacigi mala crtica,ali zato je pokidalo ono malo robe ča am imal na sebi svaki dio tijela natucen obadva koljena,leđa,guzica,ruke,dlanovi ali nekom srećom ništa slomljeno držat cu se ja ipak skutera i r motora nije supermoto za mene
drz se R motora...pametnoR ide 300, nece ti ni oprema pomoc na njemuajde brz oporavak zelim i ne divljajizbio sam se i ja vise puta pa sad sa 20g koda sam u ratu bio...nema di nema oziljka, gadi mi se
na pogreskama se uci
To treba Miru naucit,kada god smo isli đir,nikada nije stao u jaknu,uvijek kratki rukavi. A ja se ko budala kuham u koznjaku.A vani 30 u hladu.Kakvi su to dani bili cccc.Jedva cekam opet ljeto.
ma super moto je meni shit , ili R ili trkalica skut
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
grad je interesantan skuterom nadrkanim al R za brzu cestu ko i super moto