Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (24/94) > >>

speed:

--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 18:57:43 ---nego kai.....ti malo nisi uzeo u obzir da na autima preko baze ima i preko nekoliko slojeva bezbojnog laka....

--- Kraj citata ---
ako nisi znao na 2k ne ide lak,doduse mozes staviti,lak ide na metalik bazu,bavim se mehanikom i bojanjem od rodenja :hello:

2TDottore:
iskreno ne kuzim se farbanje ali znam da je plastifikacija sigurno bolja od bilo kakog oblika farbanja pogotovo na ovak osjetljivim mjetima kao sto su blokovi i felge koji su izlozeni raznim sranjima....

speed:

--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 19:28:01 ---iskreno ne kuzim se farbanje ali znam da je plastifikacija sigurno bolja od bilo kakog oblika farbanja pogotovo na ovak osjetljivim mjetima kao sto su blokovi i felge koji su izlozeni raznim sranjima....

--- Kraj citata ---
ja te mogu uvjeriti da ovo sta sam ja radio je ko plastifikacija,nece otpadati jer je priprema bila kako spada,a da plastificiram blokove ne isplati mi se,raskapat vxr masinu da se plastificira,a slozio sam ju

R@kija:

--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 17:50:52 ---ak je farbano sprejem nakon dve kise i malo prolivenog benzina ti blokovi ce 5 put gore izgledat nego kai su bili prije farbanja...

--- Kraj citata ---

da bokte..ja sam deklo farbo sprejem i malo benzina kapnulo sve skinulo bokte...

kad vec imas raskopane blokove mogo si ih dat plastificirat..sa pjeskarenjem te nebi izaslo prek 150-200kn

2TDottore:
nekoliko profi lakirera me uvjeravalo da je je njihovo farabanje ko plastifikacija.....i kad sam im na kraju sezone pokazao npr felgu od motora koju su oni farbali i koja je bila sjebana od kamencica i jednu drugu felgu koja je bila ispjeskarena i plastificirana i na njoj nije bila ni jedna krhotina samo su zasutili tak da nemres tvrdit da je boja ko plastifikacija jer to su gluposti......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju