Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010
2TDottore:
ak je farbano sprejem nakon dve kise i malo prolivenog benzina ti blokovi ce 5 put gore izgledat nego kai su bili prije farbanja...
speed:
pogledaj kod mene kak se bojaju blokovi :toothy12: :toothy12: :toothy12: nikakvi sprejevi :laughing6: :laughing6: :laughing6:
2TDottore:
--- Citat: speed - 30 Siječanj, 2010, 17:57:10 ---pogledaj kod mene kak se bojaju blokovi :toothy12: :toothy12: :toothy12: nikakvi sprejevi :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
doro tvoje je bolje napravljeno....ali kai ti mislis da bu nes puno duze bilo ljepo neg njegovo.....bude ak bus se vozil sam po suhom i ak bus svaki dan skido prasinu i masnocu sa blokova....i nedo bog da se profuras sad po ovom vremenu vani dok su ceste pune soli.....
jedino najbolje i vjecno rjesenje za takve stvari je plastifikacija.....sve ostalo je ljepo samo dok se svakodnevno brines o tome....
speed:
--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 18:07:27 ---doro tvoje je bolje napravljeno....ali kai ti mislis da bu nes puno duze bilo ljepo neg njegovo.....bude ak bus se vozil sam po suhom i ak bus svaki dan skido prasinu i masnocu sa blokova....i nedo bog da se profuras sad po ovom vremenu vani dok su ceste pune soli.....
jedino najbolje i vjecno rjesenje za takve stvari je plastifikacija.....sve ostalo je ljepo samo dok se svakodnevno brines o tome....
--- Kraj citata ---
primer i boja za aute...po tvojoj logici bi sa svih auta otpadala boja od soli ak se voze zimi ::) ::) ::)
2TDottore:
--- Citat: speed - 30 Siječanj, 2010, 18:46:39 --- primer i boja za aute...po tvojoj logici bi sa svih auta otpadala boja od soli ak se voze zimi ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
nego kai.....ti malo nisi uzeo u obzir da na autima preko baze ima i preko nekoliko slojeva bezbojnog laka....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju