Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010
speed:
--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 19:36:10 ---nekoliko profi lakirera me uvjeravalo da je je njihovo farabanje ko plastifikacija.....i kad sam im na kraju sezone pokazao npr felgu od motora koju su oni farbali i koja je bila sjebana od kamencica i jednu drugu felgu koja je bila ispjeskarena i plastificirana i na njoj nije bila ni jedna krhotina samo su zasutili tak da nemres tvrdit da je boja ko plastifikacija jer to su gluposti......
--- Kraj citata ---
gle nije,ovisi kako se pripremi,hebes boju,ja ionako pecem kad bojam,tako da je meni boja ko plastifikacija jer se spece na 80,a kod plastifikacije na 150
2TDottore:
--- Citat: speed - 30 Siječanj, 2010, 19:38:14 ---gle nije,ovisi kako se pripremi,hebes boju,ja ionako pecem kad bojam,tako da je meni boja ko plastifikacija jer se spece na 80,a kod plastifikacije na 150
--- Kraj citata ---
180-220 stupnjeva.... :)
speed:
--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 19:43:03 ---180-220 stupnjeva.... :)
--- Kraj citata ---
ma ok,al meni ne otpada boja od kamencica ni sl
2TDottore:
onda bum tebi dal da mi ofarbas cijeli motor.....al mora bit neka trkaca cijena..... ;D
speed:
--- Citat: 2TDottore - 30 Siječanj, 2010, 19:46:38 ---onda bum tebi dal da mi ofarbas cijeli motor.....al mora bit neka trkaca cijena..... ;D
--- Kraj citata ---
pa bio sam stavio da bojam jos prije godinu dvije oglas :toothy3: :toothy3: :toothy3:
dog se lako...dosta offa :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju