Ostalo > Foto, video, music...
Branko Krstulovic
R@kija:
moj tata je jaci od tvog tate..kaj koga briga ko je brzi hah
devil_ma-yela:
--- Citat: rakitje00 - 06 Studeni, 2009, 20:46:01 ---moj tata je jaci od tvog tate..kaj koga briga ko je brzi hah
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Rossi:
--- Citat: nino-brt - 06 Studeni, 2009, 20:35:40 ---gle nemoj me molim te učit kolko dode vauxal vectra st znam točno da je dao za nju 90 000 eura....jer ovu skodu vozi moj stari na ova dva videa.....i vozi isto brdo kao sto vozi branko (krstulovic više ne vozi od prošle godine),,....znam auto u detalj......tak da mi nemoj upadat sa tom spikom jer je auto st i cijeli je vauxal motorsport.....od motora do ovjesa....mislim da ima puno boljih vozača na brdu od njega.......... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam reko zna momak sta prica :D
ivan007:
to je onda jbt najskuplji opel na svjetu :toothy3:
nino-brt:
joooooooooj kako serete po nečem u što niste upučeni jel vi znate da fabia wrc dode 250 000 eura.....kaj moram još nešto reč a ovo je st motorsport.....evo link pa si pogledajte kolko dodu a ne tu meni kaj pametujete http://www.motorsportmarkt.de/frameset.php :angry7:
jeb... ja vas i vas tuning kupite 17 cola felgice spustite auto na pod stavite sprint filter ili eventualno ga date čipirat i mislite da ste primili boga za muda.mislite si kaj more doč trkači auto a da ga ideš slagat sam bi videl kolko dode ,npr....KW plinski stelajuči amontizeri sa federima mekanim sa stelanjem tvrdoče i visine 4 komada su 6500 eura....
zatim elektronika štelajuča je oko 2500 eura...,felge magnezijske 4 komada oko 3500 eura jedna slick dunlop guma 17 cola mekana je 400 eura/komad.....4komada 1600 eura....glavčine motorsport prednje i zadnje su 3500 eura....rezervar mali 6 litara motorsport od fia 800 eura....diskovi brembo 1500 eura čeljusti 6 klipne 1600 eura...tu smo več došli do 20 000 eura a imamo samo ovjeskompletni a di je još motor....klipovi wossner su oko 1000 eura bregaste 306 stupnjeva su oko 1500 eura....radilica,rollbar,klipnjače,sekvencionalni mjenjač,sic pojasi,aparat za gašenje,karbonske stranice haube blatobrani........onda mi reci da ne dode 90 000 eura....... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju