Ostalo > Foto, video, music...

Branko Krstulovic

<< < (4/9) > >>

Rossi:
ja nisam pametovo nego reko da znas sta pricas....jer sam cito nekad prije iesto neku temu gdje ste se prepirali i znam da si u tim vodama nesto oko tih trka....a sto se tice ovih cijena ...sve je to ok ali po meni malo glupo .....ja bi radje za ove pare uzeo ferrari f430 polovnog i otiso na trke ha ja :D

vekyyy:
pa dobro ti tvoji dijelovi sta si ti naveo to ti je recimo max 40 000 eura:O a di je ostalih 50?  :sad1: sta si pretjerao pretjerao si

nino-brt:

--- Citat: Rossi - 07 Studeni, 2009, 02:45:05 ---ja nisam pametovo nego reko da znas sta pricas....jer sam cito nekad prije iesto neku temu gdje ste se prepirali i znam da si u tim vodama nesto oko tih trka....a sto se tice ovih cijena ...sve je to ok ali po meni malo glupo .....ja bi radje za ove pare uzeo ferrari f430 polovnog i otiso na trke ha ja :D

--- Kraj citata ---

nisam ja tebi nista pametovo ja sam govorio ovom vekyu......a to za ferrari f430 da ga dopeljas na brdo nebi imao sanse za postolje jer je to zadnji pogon i ima dugačke brzine.......i nestabilan je dosta......

--- Citat: vekyyy - 07 Studeni, 2009, 07:40:26 ---pa dobro ti tvoji dijelovi sta si ti naveo to ti je recimo max 40 000 eura:O a di je ostalih 50?  :sad1: sta si pretjerao pretjerao si

--- Kraj citata ---

nisam pretjerao ovo 40000 eura je samo pola auta ......karbonske plastik su ti oko 8 000 eura...kvalitetne.....u ovoj cijeni nisam ni  karoseriju računo koja od motorsporta dode 20 000 eura jer nema veze  sa originalnom mulde su drugačije i težište auta je na sredini.........ma neda mi se više pisat....odi na onaj link i vidi kolko dodeju trkači auti.....

dhorvat:
Zakaj su svi nadrk#ni kad se spominju utrke? To je nešto tradicionalno ili...? Jer fakat svugdje to primjećujem, ne samo na ovom forumu  :frajer:

vekyyy:
lol pa ja nisam nadrkan.. ali 90 000 eura je stvarno previse :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju