Ostalo > Foto, video, music...

Branko Krstulovic

<< < (2/9) > >>

ivan007:

--- Citat: nino-brt - 05 Studeni, 2009, 22:48:49 ---sa autom od 90 000 eura bi i tulac tak vozio, auto ide ko po tračnicama,a i imo je jebenu konkurenciju.......da si stavio ricarda allu koj vozi brdske kod nas nebi ništa rekao.......ja se divim onima koji sa autom od 10 000 eura uđu među prvih 10.....moj stari je sa skodom octaviom uso medu prvih 4 i bio ispred kristuloviča ,po kiši,a sa feliciom 1.8 kit car jee stalno medu  prvih 5-6 bio i u svojoj skupini stalno prvi...

--- Kraj citata ---
cuj 90 tisuca eura  ::)

istipa622:
ma kakovih 90 000 eura jbt,25-30 tis kostaju ti auti...

vekyyy:

--- Citat: nino-brt - 05 Studeni, 2009, 22:48:49 ---sa autom od 90 000 eura bi i tulac tak vozio, auto ide ko po tračnicama,a i imo je jebenu konkurenciju.......da si stavio ricarda allu koj vozi brdske kod nas nebi ništa rekao.......ja se divim onima koji sa autom od 10 000 eura uđu među prvih 10.....moj stari je sa skodom octaviom uso medu prvih 4 i bio ispred kristuloviča ,po kiši,a sa feliciom 1.8 kit car jee stalno medu  prvih 5-6 bio i u svojoj skupini stalno prvi...

--- Kraj citata ---

e tu ga malo serkas sry kaj ti to moram rec.. sjedni u auto pa se takvom brzinom vozi pa da te malo baca pa ga ti izravnaj... lako je pricat dok gledas sjedni u auto pa to napravi.. jer ovaj covijek stvarno zna svoj posao.. a u ogulinu je on vecinom prvi jedino sto ga deru to su one formule

Rossi:
koliko se sjecam ovaj nino sto prica ovo sve vozi trke :S nisam siguran ali meni se cini da vozi...mozda momak zna sta prica....

sve u svemu svaka cast ovim vozacima bio to da voze auto od 10 k eura ili od 100k... i ovaj na prvoj snimci ...svaka cast kako je ispravio auto ...

nino-brt:
gle nemoj me molim te učit kolko dode vauxal vectra st znam točno da je dao za nju 90 000 eura....jer ovu skodu vozi moj stari na ova dva videa.....i vozi isto brdo kao sto vozi branko (krstulovic više ne vozi od prošle godine),,....znam auto u detalj......tak da mi nemoj upadat sa tom spikom jer je auto st i cijeli je vauxal motorsport.....od motora do ovjesa....mislim da ima puno boljih vozača na brdu od njega.......... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju