Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh "proprdio"

<< < (5/6) > >>

MaXoVaC:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 08 Studeni, 2009, 03:28:12 ---WooooooooW!!!!

I koliko kosta TAKO MOCAN SPUH???!!!  A jel to za skutere ili prave motore?  Cuuuuj??? Znaci ja bi to mogo stavit i na svoj skuter??? :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---
to je  za skuter...mozda bi na tvoj...mislim da ti pase od minarelija al nisam ziher....
moze se na forumu nac polovan......za 400-500 kuna... :dontknow:

PanTheR_oo7:

--- Citat: MaXoVaC - 08 Studeni, 2009, 09:06:49 ---to je  za skuter...mozda bi na tvoj...mislim da ti pase od minarelija al nisam ziher....
moze se na forumu nac polovan......za 400-500 kuna... :dontknow:

--- Kraj citata ---
ajde molim te, kad nisi do sad skontao e onda se MANI GLUPIH I SUVISNIH KOMENTARA!!!

cuj ZX ???   Sta rece ??? Jel to za SKUTERE :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

dhorvat:
Čemu takvo prepucavanje?  :icon_scratch:

BTW. ako je spuh masan i crn u topu (vuna) to znači da nešto sa smjesom nije u redu, a može biti i posljedica preteških rolica  :icon_thumright:

Hoću reći da će svaka vuna izgoriti u svakom auspuhu ako ispušni plin nije suh. To se meni skoro sa Yasuni R-om desilo jer sam razrađivao kit na prebogatoj smjesi  :angry7:

luna500rr:

--- Citat: dhorvat - 10 Studeni, 2009, 08:31:51 ---Čemu takvo prepucavanje?  :icon_scratch:

BTW. ako je spuh masan i crn u topu (vuna) to znači da nešto sa smjesom nije u redu, a može biti i posljedica preteških rolica  :icon_thumright:

Hoću reći da će svaka vuna izgoriti u svakom auspuhu ako ispušni plin nije suh. To se meni skoro sa Yasuni R-om desilo jer sam razrađivao kit na prebogatoj smjesi  :angry7:

--- Kraj citata ---

Aj objasni, plizzz :toothy11: :help:
Moj je sav mastan, baca ulje, spuh kromiran pa se vidi, poslje se po tom ulju jos nakupi prasina, do cega je to :help:

dhorvat:

--- Citat: luna500rr - 10 Studeni, 2009, 11:09:36 ---Aj objasni, plizzz :toothy11: :help:
Moj je sav mastan, baca ulje, spuh kromiran pa se vidi, poslje se po tom ulju jos nakupi prasina, do cega je to :help:

--- Kraj citata ---

Pa koji karb imaš? Makar može biti to i od neizgorenog ulja  :laughing7:

Ima više stvari. Koje ulje koristiš?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju