Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh "proprdio"
luna500rr:
--- Citat: dhorvat - 10 Studeni, 2009, 11:25:44 ---Pa koji karb imaš? Makar može biti to i od neizgorenog ulja :laughing7:
Ima više stvari. Koje ulje koristiš?
--- Kraj citata ---
Mikuni 16mm
Ulja: Trenutno Shell nesto pise advance scooter :icon_scratch: , kadkad Sthill, prije sam koristio samo valvoline, a jednom sam i inino ulio 0,25 :(
Poksat cu sutra ocistit karb, namjstit smjesu i provjerit top auspuha, jednako se cuje s topom i bez njega, samo sto bez topa malo bolje prima gas :drunken_smilie:
PanTheR_oo7:
--- Citat: dhorvat - 10 Studeni, 2009, 08:31:51 ---Čemu takvo prepucavanje? :icon_scratch:
BTW. ako je spuh masan i crn u topu (vuna) to znači da nešto sa smjesom nije u redu, a može biti i posljedica preteških rolica :icon_thumright:
Hoću reći da će svaka vuna izgoriti u svakom auspuhu ako ispušni plin nije suh. To se meni skoro sa Yasuni R-om desilo jer sam razrađivao kit na prebogatoj smjesi :angry7:
--- Kraj citata ---
Pa pogledaj o cemu je tema, a on PAMETNJAKOVIC pa stavlja komentar KUPIS SEBI ZXa! :angry9:
E vidis nisam znao te stvari, npr rolnice su fabricke 6 ili 6,5 gr (uskoro ce se stavljati oko 4,8)
A sto se tice smjese... auu tu je bilo svega :D ne bi me zacudilo da mi curi ulje iz spuha :D
HVALA na korisnim informacijama :D
dhorvat:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 11 Studeni, 2009, 13:25:41 ---Pa pogledaj o cemu je tema, a on PAMETNJAKOVIC pa stavlja komentar KUPIS SEBI ZXa! :angry9:
--- Kraj citata ---
Ma ignoriraj takve komentare :happy8:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 11 Studeni, 2009, 13:25:41 ---HVALA na korisnim informacijama :D
--- Kraj citata ---
Zato smo tu :icon_biggrin: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju