Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh "proprdio"
MaXoVaC:
najbolje bi ti bilo da kupis sebi ze iksa ;D
PanTheR_oo7:
--- Citat: MaXoVaC - 05 Studeni, 2009, 21:41:43 ---najbolje bi ti bilo da kupis sebi ze iksa ;D
--- Kraj citata ---
ejs to?????? a sta ti je to???
:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
PanTheR_oo7:
--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2009, 13:46:37 ---Ti si samo skinuo top, moras rastaviti top da bi dosao do vune, mozda ovo pomogne: http://www.speedy2.de/tipps_und_tricks/zx_stopfen.html
--- Kraj citata ---
Uspio sam rastaviti top, vuna je bila CRNA I MASNA... nikakva!!! Stavio novu vunu.
--- Citat: Crazy Kuree - 05 Studeni, 2009, 18:29:34 ---Inače taj od kivija auspuh šta izgleda ko sportski unutra u sebi ima čini mi se da je 5 pregrada ::) glupi inžinjeri, neznam šta će mu onda prigušivač xD skidali smo prigušivač i zvuk bude samo malo dublji... a pregrade je malo jebenije izvadit, to je uradio moj prijatelj i preradio auspuh za pežo i skuter mu puno bolje ide već sa gianelli extra, to ćemo jednom na minarelliju isprobat, jedino bude dosta glasan
--- Kraj citata ---
Bez prigusivaca zvuk je skoro isti kao i sa njim! Stvarno ne kontam zasto su ga postavili? Haman samo zbog izgleda...
MaXoVaC:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 06 Studeni, 2009, 01:52:12 ---ejs to?????? a sta ti je to???
:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
leo vince ZX
PanTheR_oo7:
--- Citat: MaXoVaC - 06 Studeni, 2009, 13:45:44 ---leo vince ZX
--- Kraj citata ---
WooooooooW!!!!
I koliko kosta TAKO MOCAN SPUH???!!! A jel to za skutere ili prave motore? Cuuuuj??? Znaci ja bi to mogo stavit i na svoj skuter??? :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju