Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: a zasto onda meni ...  (Posjeta: 6844 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
Odg: a zasto onda meni ...
« Odgovori #20 : 04 Studeni, 2009, 01:43:14 »
pare buše di burgija neće :toothy12:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #21 : 04 Studeni, 2009, 03:32:39 »
prvo Gokia skinu sa vlasti .....onda korupcija i mito i iskoristavanje moci modova.....izivljavanje nad nama obicnim forumasima.....pa stvarno gdje ovaj forum vodi......jos malo ce da bude ....ulazak na forum dnevno 20kn.....nova tema 40 kn ....post 10 kn ....odgovor na post 15 kn ......stvarno nema smislia .....
« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2009, 03:36:42 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #22 : 04 Studeni, 2009, 07:50:22 »
obični narod uvijek najebe  :laughing7:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #23 : 04 Studeni, 2009, 08:27:48 »
...sumnjam, eventualno mozda izmjenu posta treba naplacivati :rofll:

cinjenica je da njih svrbi zasto je Pupo dobio izmjenu nicka , a oni nisu..
ekipa, tko ste vi da vam se ja opravdavam ?

ali evo za vas Svece objasnjenje,
pupo je postojeci clan ovog foruma , koji je izgubio password , nakon toga je ista osoba vama svima poznatiji kao moderator area otvorio account, a nakon toga sam ja to spojio , i sad imate prvotni nick Pupo..

i da , nema tog foruma gdje je dozvoljeno mjenjanje nickova jednom godisnje, pa tako to nece biti ni ovaj , jer vidite kako nastane zbrka kad se nekome promjeni nick, i odjedanput neznas vise "tko je tko"..

evo.. ova tema se sad zakljucava... jer ne namjeravam vise slusati jadikovke neera , niti se uopce mislim vise ikome opravdavati na ovome forumu..
pa gdje bih stigao kad bi svaku akciju, svaki svoj potez isao objasnjavati..  :bang:
vi slobodno zivite u uvjerenju da se ovdje sve moze novcem :sign147: i da ce se sve pocet naplacivati..
mislim da se ostali forumasi ipak time ne zamaraju , mislim da je jasno zasto se ne zamaraju  :P:

u biti necu je zakljucati, evo vam je otvorena, ali svakako ne mislim se vise "opravdavati"
 :hello:
« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2009, 09:55:28 eladio »
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline kristijanSR70

• maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #24 : 04 Studeni, 2009, 12:43:42 »

svaki zakon je zakon ALI ISTO TAKO svaki zakon ima rupu.... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

u ovom slučaju hakiranje  :icon_thumright:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #25 : 04 Studeni, 2009, 14:53:00 »
kamo to vodi...  :dontknow:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #26 : 04 Studeni, 2009, 15:08:25 »
meni je bio promjenjen nick prije nekih 2 god.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 04 Studeni, 2009, 15:16:43 »
kamo to vodi...  :dontknow:

..nisam ni ja siguran, evo gledam kartu i ne vidim bas najbolje :icon_scratch:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #28 : 04 Studeni, 2009, 15:56:19 »
ili svima ili nikome :)
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #29 : 04 Studeni, 2009, 16:57:40 »
ma... :angry7:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #30 : 04 Studeni, 2009, 17:03:18 »
 :angry7:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #31 : 04 Studeni, 2009, 17:07:10 »
vidi ...nije da pametujem i slicno.....ali ja mislim da je ok ako ekipa hoce da im se promjeni 2-3 slova u nicku npr kao sto sven hoce sven vx ili vxr kako vec ...ili gianeli sto hoce jos jedno n ...ja mislim da je ok takva promjena nicka i da to treba dozvolit ...ali sad ono da neko skroz promjeni nick nije ok .....isto kao sto nije ok ni sto je area promjenio .....ali ok to je do vas i niko mene ne pita nizasta ovdje tako da ....samo sam iznijeo svoje misljenje :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zaprešić
  • Moj Skuter: nekakav vxr 209
« Odgovori #32 : 04 Studeni, 2009, 17:10:56 »
vidi ...nije da pametujem i slicno.....ali ja mislim da je ok ako ekipa hoce da im se promjeni 2-3 slova u nicku npr kao sto sven hoce sven vx ili vxr kako vec ...ili gianeli sto hoce jos jedno n ...ja mislim da je ok takva promjena nicka i da to treba dozvolit ...ali sad ono da neko skroz promjeni nick nije ok .....isto kao sto nije ok ni sto je area promjenio .....ali ok to je do vas i niko mene ne pita nizasta ovdje tako da ....samo sam iznijeo svoje misljenje :)

potpis :headbang: :headbang:
Napucam gas do daske, maknem dasku i jos stisnem gas!!!!!!!!!

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 04 Studeni, 2009, 17:29:31 »
ili svima ili nikome :)

pupo ja i kerum smo rodjaci  :laughing7:

1..spomenuo si gokia , i to na nacin klasicnog guranja nosa  :happy8: , on i ja smo se dogovorili i mislim da je rijesenje ok, i mozda vrlo ubrzo on opet bude globalni, je li tebi to ok , prihvacas nas dogovor?
2..pupo je iznimna situacija i nema veze s klasicnom promjenom nicka , to je spajanje accounta (a ni to mu nebi proslo, vec je zasluzio svojim zalaganjem)
3..sto se tice nicka, ne namjeravam mjenjat nick kako netko bude mjenjao skuter/motor , danas je sven SP, sutra MC3 , prekosutra XMAX , di to vodi ?
3..jos nisam nikoga vidio da me zamolio lijepo osim gianelia , kojem sam zbog opceg pravila odbio, ali mislim da cu sad ipak prihvatiti , ima dobre argumente i promjena je minorna
4. sven_sp180 bi mjenjao nick jer je promjenio skuter.. vec sam mu to objasnio. poslije cu mu vracati jer opet ima SPa?  :bang:
5. neer bi keer , nece ici   :nono: , da li potrebno i to objasnjavati ?

..nije samo misljenje, to je tvoje misljenje, meni je stalo do svakog misljenja,
i vjeruj i meni malo i mojem misljenju, nemoj samo ovima koji se bune , jer je to politicki trend
ja sam taj koji je dobio svakako preko 100 toliko cudnih zahtjeva samo za promjenom nicka , o ostalim stvarima da ne govorim.. gdje da povucem granicu?

zato:
ako postoji neko pravilo , onda je to tako !
ako postoji nesto sto vam je "sumnjivo" , razmislite zasto bi eladio to napravio - mozda ima neki opravdan razlog ?!
ako ima koje pitanje, mozda se moze na lijepi nacin pitati ?

Ps
Rossi , zasto ti ne pitas za promjenom nicka? Pretpostavljam da si dobro razmislio i znao si koji zelis nick kad si se registrirao na ovaj forum ?
« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2009, 17:38:24 eladio »

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #34 : 04 Studeni, 2009, 17:37:46 »
ja sam samo rekao da je na nekim forumima dozvoljeno promjenit nick...i opet nece ispast posteno prema ostalima to sta ces se smilovat jednom clanu i promjenit nick...mislim meni je svejedno dali mi je sven_sp180 ili sven_vx,ali sam predlozio,vec ako bi se moglo promjenit u sven_vx posto vjerujem da nije neki veliki problem nego nezelis zbog pravila,ali opet ces sada pravilo prekrsit...mislim necu ja tebi govorit pravila jer si ti mod,ali opet...uostalom nije vazno...ti odluci... :hello:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 04 Studeni, 2009, 17:38:18 »
pupo ja i kerum smo rodjaci  :laughing7:

1..spomenuo si gokia , i to na nacin klasicnog guranja nosa  :happy8: , on i ja smo se dogovorili i mislim da je rijesenje ok, i mozda vrlo ubrzo on opet bude globalni, je li tebi to ok , prihvacas nas dogovor?
2..pupo je iznimna situacija i nema veze s klasicnom promjenom nicka , to je spajanje accounta (a ni to mu nebi proslo, vec je zasluzio svojim zalaganjem)
3..sto se tice nicka, ne namjeravam mjenjat nick kako netko bude mjenjao skuter/motor , danas je sven SP, sutra MC3 , prekosutra XMAX , di to vodi ?
3..jos nisam nikoga vidio da me zamolio lijepo osim gianelia , kojem sam zbog opceg pravila odbio, ali mislim da cu sad ipak prihvatiti , ima dobre argumente i promjena je minorna
4. sven_sp180 bi mjenjao nick jer je promjenio skuter.. vec sam mu to objasnio. poslije cu mu vracati jer opet ima SPa?  :bang:
5. neer bi keer , nece ici   :nono: , da li potrebno i to objasnjavati ?

..nije samo misljenje, to je tvoje misljenje, meni je stalo do svakog misljenja,
i vjeruj i meni malo i mojem misljenju, nemoj samo ovima koji se bune , jer je to politicki trend
ja sam taj koji je dobio svakako preko 100 toliko cudnih zahtjeva samo za promjenom nicka , o ostalim stvarima da ne govorim.. gdje da povucem granicu?

zato:
ako postoji neko pravilo , onda je to tako !
ako postoji nesto sto vam je "sumnjivo" , razmislite zasto bi eladio to napravio - mozda ima neki opravdan razlog ?!
ako ima koje pitanje, mozda se moze na lijepi nacin pitati ?
iskljucujem se iz daljnje rasprave jer ne zelim se ni sa kim svadjat i prepirat ...samo sam iznijeo misljenje kako bi ja uradio ...ali posto ja nit sam mod a nit  je moj forum necu da pametujem ..i kako ti kazes...idem da se vratim u normalne forumase i da ne pametujem previse :)
« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2009, 17:44:55 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 04 Studeni, 2009, 17:45:05 »
ja sam samo rekao da je na nekim forumima dozvoljeno promjenit nick...i opet nece ispast posteno prema ostalima to sta ces se smilovat jednom clanu i promjenit nick...mislim meni je svejedno dali mi je sven_sp180 ili sven_vx,ali sam predlozio,vec ako bi se moglo promjenit u sven_vx posto vjerujem da nije neki veliki problem nego nezelis zbog pravila,ali opet ces sada pravilo prekrsit...mislim necu ja tebi govorit pravila jer si ti mod,ali opet...uostalom nije vazno...ti odluci... :hello:

a ja sam ti vec rekao da je sven_vx privremeno rjesenje.. sta kad budes opet promjenio skuter? sta ne mozes smisliti nesto dugorocnije sven_nestostovisenemjenjam npr  :redface: ?

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #37 : 04 Studeni, 2009, 17:46:39 »
a ja sam ti vec rekao da je sven_vx privremeno rjesenje.. sta kad budes opet promjenio skuter? sta ne mozes smisliti nesto dugorocnije sven_nestostovisenemjenjam npr  :redface: ?
onda neka ostane vx...jer nece skoro bit promjene,a kada bude ovo vx nece toliko bost u oci kao ovo sp180... :dontknow:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 04 Studeni, 2009, 17:48:37 »
onda neka ostane vx...jer nece skoro bit promjene,a kada bude ovo vx nece toliko bost u oci kao ovo sp180... :dontknow:

sven_s
sven_xy
sven_

a gle, ti jos dobro razmisli , i javi mi se kad dobro razmislis  :laughing7:

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #39 : 04 Studeni, 2009, 17:51:07 »
sven_s
sven_xy
sven_

a gle, ti jos dobro razmisli , i javi mi se kad dobro razmislis  :laughing7:
ja ti kazem ako zelis promjeni u sven_vx,ako oces super,ako ne nije bed... :hello: