Općenito > Generalno o skuterima
Novo ili polovno
juric_16:
ako imaš love svakako novi i to će ti svaki iskusniji bajker reć
ako ne onda polovni
gix 200 ccm:
Trebao sam i dodat da sam ja imao probleme oko beverlya 200 i samim tim svaki popravak je bio puno skuplji nego sto bi bio na pedesetici. A sto se tice ovog energya nemam rijeci, poznato je da su alfisti perfekcionisti. Btw vidio sam i par aeroxa sa cetrdesetak tkm bez frke.
dhorvat:
--- Citat: gix 200 ccm - 01 Studeni, 2009, 17:03:51 ---Trebao sam i dodat da sam ja imao probleme oko beverlya 200 i samim tim svaki popravak je bio puno skuplji nego sto bi bio na pedesetici. A sto se tice ovog energya nemam rijeci, poznato je da su alfisti perfekcionisti. Btw vidio sam i par aeroxa sa cetrdesetak tkm bez frke.
--- Kraj citata ---
Taj NRG od 3alfe3 izgleda ko da ima 2000 km a ne preko 40 tisuća :happy8:
A moj rox sa 77 tkm izgleda upravo tako kako bi trebao izgledati sa 77 tisuća gaženja :binkybaby:
Nemožeš znati kad kupuješ rabljeni motor osim ako se kužiš malo u neke stvari. Može ti netko uglancati motor i stavit serijalu gore a prije toga se neki TPR na 12500 okretaja vrtio na serijskoj radilici :dontknow:
Isto tako je @wonderkind kupio za jeftine pare Aeroxa koji za te novce izgleda podosta uščuvano i automatski bi trebalo biti sumnjivo. Kad sam ga prvi puta upalio odmah sam čuo da su ležajevi radilice odnosno igličasti ležaj na klipnjači gotov. I nakon toga ti slijedi rastavljanje mašine u proste faktore. I još uz to ako nemaš nekog mehaničara, platit ćeš popravak još toliko koliko si platio motor :sad3:
SlowRider:
Jednostavno moras biti na TI sa skuterima i nece biti problema. Ili ce te driblati serviseri i njihova garancija, ili neznanje sa polovnim.
giannelli:
--- Citat: gix 200 ccm - 01 Studeni, 2009, 17:03:51 ---Trebao sam i dodat da sam ja imao probleme oko beverlya 200 i samim tim svaki popravak je bio puno skuplji nego sto bi bio na pedesetici. A sto se tice ovog energya nemam rijeci, poznato je da su alfisti perfekcionisti. Btw vidio sam i par aeroxa sa cetrdesetak tkm bez frke.
--- Kraj citata ---
a moze li napisat ako ti nije problem koji su tocno problemi bili sa beverlyem? mislim to su kvalitetne masine, nebi trebali bit kvarovi koji se pojave sami od sebe vec necijim nemarom (citaj ne redovni servisi, ako nisi do it yourself majstor) ili tvornickom greskom. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju