Općenito > Generalno o skuterima
Novo ili polovno
DvdAerox:
ja sam sad kupio sp-a, treci sam vlasnik i platio sam ga 8500, bio je original sve, cak i boja! 2000. godiste, uredni papiri i regan, pali na zub :), dobro sam proso, rama je odlicna, jedino sam s vremenom mislio promjenit vilice jer sam citao da ove od sp-a vole popustit ulje i onda se blokiraju...
btw. radjena mu je generalka pred malo (lezajevi, remen, rolice...), mislim da sam dosta ok proso...
sven_vx:
--- Citat: DvdAerox - 01 Studeni, 2009, 22:05:25 ---ja sam sad kupio sp-a, treci sam vlasnik i platio sam ga 8500, bio je original sve, cak i boja! 2000. godiste, uredni papiri i regan, pali na zub :), dobro sam proso, rama je odlicna, jedino sam s vremenom mislio promjenit vilice jer sam citao da ove od sp-a vole popustit ulje i onda se blokiraju...
btw. radjena mu je generalka pred malo (lezajevi, remen, rolice...), mislim da sam dosta ok proso...
--- Kraj citata ---
godiste ga jebe zato i je takva cijena...da je novije godiste cijena bi bila mnogo veca...
FRED PERRY:
Ja sam cisto zadovoljan polovnim skuterom, nisam mogo bolje proci..
Stvarno za te pare se isplatilo, uz to nema nikakvih kvarova ni ulaganja..
wonderkid:
ja sam kupio jeftino aeroxa koji je malkice bio u kur*u ali ne zalim sto sam ga kupio jer do kraja ovog tjedna ce biti u voznom stanju i kad pogledam koliko me to izade onda pomislim da nisam fulao s polovnim skuterom(sva sreca da imam majstora dhorvata ;D)
eladio:
njuferica ili ne...
stvar je u biti potpuno ista, i u biti ako mislis da nije, nemas iskustva :redface:
njuferica / novi skuter :
skupo
trazi razradu i nakon razrade skidanje blokade , voznja na manjim okretajima i sl.
i taman kad razradis, prodas drugome , jer tebi treba nesto "jace, vece, brze, bolje" :toothy3:
obrnuto :
jeftinije
ne trebas razradjivati
trebas itekako paziti da nema puno kilometara i da je u dobrom stanju :toothy3:
trebas paziti da te ne ostavi recimo na cesti i sl.
ali mozete jednako ili cak i bolje sluziti nego njuferica / novi skuter :laughing7:
:happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju