Općenito > Generalno o skuterima
Novo ili polovno
R@d0:
a sta ako ima "sidu" XD....zjb se...
bolje novo nego da te neko izlevati tj da kupis macka u vreci na prvi pogled sve dobro sve super a ustvari trulez.....
kad novo uzmes polako ga upoznajes kad ga skuzis vec dodje vrijeme da je spreman za prerade itd.
je da je tad cjena drukcija al usporedis sa cjenom zivaca koji ti odu kad skuzis da te neko brutalno spalio!
giannelli:
--- Citat: R@d0 - 01 Studeni, 2009, 23:40:04 ---a sta ako ima "sidu" XD....zjb se...
bolje novo nego da te neko izlevati tj da kupis macka u vreci na prvi pogled sve dobro sve super a ustvari trulez.....
kad novo uzmes polako ga upoznajes kad ga skuzis vec dodje vrijeme da je spreman za prerade itd.
je da je tad cjena drukcija al usporedis sa cjenom zivaca koji ti odu kad skuzis da te neko brutalno spalio!
--- Kraj citata ---
dodje vrijeme da ga prodas i uzmes nesto jace. :laughing7:
gix 200 ccm:
Što se beverlya tice ,problema je bilo masu. Vec su mi rekli da je mana dvjestotki da mijesaju ulje i benzin u karteru pa se diže razina ulja, u to sam se i sam uvjerio iako mi nije jasno zasto se to dogada, pa mi je izgorila sklopka od kratkog i dugog svjetla i osigurači u desnoj lajsni, pa je riknuo variomat, pa radilica i sad sam apsolutno sve novo uvalio u njega samo sto me sada kostao ko novi, a nisam ga mogao prodat sjebanog tako da je bilo ili popravi ili baci. Da naglasim, volim brzu voznju, ali pritom pazim da ne sj**** bike, i pazio sam ga koliko sam mogao. Ovu temu sam postavio da vidim koliko je poštenje kod ljudi kad prodavaju polovne motore. U mom slucaju motor je imao same pohvale od servisera koji ga je odrzavao i od vlasnika i imao je 13tkm, znaci tisucu nakon servisa je kupljen. koštao me 16tisuca kuna, plus nekih 9 za popravke, dodajte tome regu i gume, pa racunajte. to je sve u godinu dana otkad je kupljen.Sad mi je malo kasno za se žalit, ali cu iskoristit ovu temu kao najvece moguce upozorenje svima koji kao i ja brzopleto kupuju motore zato jer pod hitno žele brži i jači motor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju