Ekipo sve Vam je to politika... A te fore da rade remont rafinerije su priče za malu dijecu... Država kaže da je remont a plina izvoze... Nego na benzinu veču lovu zarađuju pa brže pune proračun....
Ja neznam kolega ko ti je rekao da ugradnja dođe 10 000kn U prosječan auto kompletno sa Atestom dođe oko 7000kn kod nas u Slavoniji i 70% benzinaca je na plin. Još je uvijek isplativo ko radi više kilometara. A oni koji rade 10 do 15 000km njima ni netreba auto nego mogu platit Taxi. Jer dok plate osiguranje tehnićki i ostale namete još ga moraju tankat i servirat i to je onda neisplativa stavka u kućnom buđetu. A i kad bi svi tako razmišljali nebi ni trebalo puno toga u životu što se ima jer nema isplativu svrhu....
ko ti kaze da ja iman prosjecan auto
to da ima vbeze sp olitikon je istina..
u nas su cifre od cca 8 do 12 000kn,ovisi o marki i mjestu ugradnje,a to sta su sad svi spustili cijene ugradnje je jer ce ljudi ostat bez kruva ako nastave drzat one cifre ugradni..
taxi?? jel ti znas koliko je 15 000km? ocito neznas..mislin da neki ljudi i rade nesto u zivotu za razliku od tebe pa ne stignu toliko km ucinit godisnje
sta onda ja nisna treba kupovat r6 jer sna prosle godine ucinia SAMO 3000km,bilo bi bolje da san renta motor
kolega
sfreak:neka je..al opet tribas cinit ogromnu kilomertazu za stavit plin jer kad stavis sve na papir,to je tek dugorocvno ulaganje propsjecnon korisniku tek za 4-5 godina mu se pocme vracat..a to je vec rok di se kupuje drugo auto
e i djeco.. plin je za kuhanje,nafta za grijanje,a benzin za vozit