Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 14 Gostiju pregledava ovu temu.
ne tuc po radilici za rastvorit blokove, pa ni preko drveta s gumenim cekicem tuci lagano po rubovima malog bloka (naravno, komad drva i gum cekic) i kad radilica ostane u jednome, tek onda je lagano lupnit, mada je i tu bolje s izvlakacem...stare lezajeve skines tako da ih zapilas brusilicom s dvi strane i idu izvlakacem s dva kraka bez problema
kolega moj dobri do cu ja prepustit tebi ja cu skinit sve lipo rastavit a ti ces stavit radilicu i ostalo..btw konta sam uzest bgm evolution radilica oce li valjat
Malo ces se zahebavat s radapcigerom na kinezu, prije ce blok prsnut u komadice nego radilica popusti Ako ce mjenjat radilicu, zasto nebi udarao
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
koliko san ja skuzija, tebi je rastavljanje problem, a ne sastavljanje, to drzis u malom prstu, al ako je neki problem, donesi, rijesit cemo..zasto sjebat radilicu ako je ok, iako je chinarelli
pa zasto bi se radilica sjebala ako stavis maticu na navoj sa strane variomata i gumenim cekicem malo jace tuckas
kad dodju djelovi luna je rekao doc,ratzhell,eto zipst i ti ako hoces i eto ekipa valjda ce moga nas 5 uspiot slozit hehehe....
nije stvar u navoju, nego se zna iskrivit na spoju polutki i ako je vratis nazad bez centriranja, nece se vise nikad zavrtit dođem li ja, i bude za jest i pit ka sta si reka, vas 4 cete ostat gladni, bolje da ne dolazim
nikada nebi slagao china blokove jer su jako jako lose kvalitete.. mozda su stariji bili bolji, ali ovo novo je katastrofa.. radije uzmes blokove minarelli sa top radilicom za 600 kn i miran...
ma sve e to lipo divno bajno krasno al zelim slozit ove i gotovo....vidit ce mo rezlultate kad slozim sve i kad se upali ( ako se upali ) po mojim procjenama bi to trebalo radit ok btw samo ce blokovi ostat orginal ionako bisve i na mini minja tako da....
Moze uvalit minarelli radilicu u cinarelli blokove, puno bolja opcija po meni, naravno, ako ce sklapat blokove nek malo sredi i unutrasnjost, ipak je to kina i finish je gori nego na češkoj gitari...Ali opet neka stoji pri svome izboru jer mu vec stize struja za cpi, tako da