evo danas se malo radilo...ugl posto sam odvalio postenu kilometrazu u kratkom roku doslo je vrime da se zamini filter goriva i ulje jer mi ga je nestalo...evo ja sam napravio mali test ulja u zadnja 4 miseca....za sada sam testira 3 vrste ulja a to su
1.Castrol tts 99 kn nisam bio zadovoljan skut je puno dimio a i jako lose isao i ulje se puno brzo trosilo...znaci da u ovom slucaju naj skuplje i nije uvik na bolje
2.Mobil extra 2t scutermatic 70 kn puno bolji rezultati manje se ulje trosi skut ide puno bolje nego sa gore navedenim...
3.Evo danas sam kjupio valvoline 2t 60 kn posto sam ga tek ulio nemoguz bas pricat o njemu al mi se cini isto jako dobro pa ce mo vidit..
jos mi je ostao za probat shall i neka druga manje markirana ulja ugl evo nadam se da ce vlasnici kopia minareli masina procitat ovi post....sta se tice filtera ulja ima san neki mali ugl tek danas vidio da se zastopa..i otisa kupio novi dosta veci ugl 10 kn...i stane postena doza goriva u njega...proziran pa se sve vidi...hehe....evo danas se jos cuo sa slowon posla mi je lulicu trebala bi stic za koji dan jedva cekam....evo malo slika kako to sve izgleda....