Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
ma nego kako...ajde jedva cekam da napravimo djir...nadam se da ce moj bit gotov do sljedece sezone...a onda gassssssss...uf jedva cekam....
luna500rr:
--- Citat: x-plorer - 18 Rujan, 2010, 13:11:13 ---ma nego kako...ajde jedva cekam da napravimo djir...nadam se da ce moj bit gotov do sljedece sezone...a onda gassssssss...uf jedva cekam....
--- Kraj citata ---
Pomalo vidit cemo se valjda dotada bar jednom na pivi ili radenski sta god os ;D
animatrix:
koje je uopce objasnjenje zasto luna na leru zvuci bezveze a bilo koji talijan ima onaj duboki zvuk?
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 18 Rujan, 2010, 13:29:19 ---Pomalo vidit cemo se valjda dotada bar jednom na pivi ili radenski sta god os ;D
--- Kraj citata ---
hehe ma nego kako....dasta ce mo se nego vidit :)
--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2010, 13:43:39 ---koje je uopce objasnjenje zasto luna na leru zvuci bezveze a bilo koji talijan ima onaj duboki zvuk?
--- Kraj citata ---
sta se tice seriale mislim da je to do cilindra odnosno do ispuha koji ide u polumjesec...a i spuhovi samo seriski su ajme majko....
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2010, 13:43:39 ---koje je uopce objasnjenje zasto luna na leru zvuci bezveze a bilo koji talijan ima onaj duboki zvuk?
--- Kraj citata ---
Svaki gitarista zna da drvo i oblik cine gitaru, isto ti je s blokovima, razlicita debljina i oblik, dosta drugciji zvuk proizlazi...
Pokusaj kucati u dva razlicita predmeta od istog materijala i u dva jednaka predmeta razlicitog materijala...
--- Citat: x-plorer - 18 Rujan, 2010, 14:31:52 ---sta se tice seriale mislim da je to do cilindra odnosno do ispuha koji ide u polumjesec...a i spuhovi samo seriski su ajme majko....
--- Kraj citata ---
Ispuh nema veze, ikin cpi ima ispuh okrugao i dosta veceg promjera od luninog i s tvog serijskog cilindra...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju