Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (106/114) > >>

luna500rr:
Ja se isto premisljam oko minarelli masine, doduse meni trebaju samo blokovi i radilica, sve drugo imam od a do ž samo je provrtio saraf cilindra i klipnjaca ima lufta, a stavio bih je jer na ovoj masini nikako dobit dobar omjer start/krajnja, dok je na minarelliju i sa serijskim variomatom bolje zadovoljajvajuce...
Druga stvar je struja, na luni je to najveca blokada sto moze postojati, a ducati paljenje na minarelliju bvozi midrace bez beda...
Dalje ide estetika, s malo muke bi i na lunu isao disk i ljepse felge al na minarelli idu bez imalo muke a i sama masina djeluje misicavo i cvrsca je od ove koja izgledom baca na akvarij, te ono sto mi i jest najvaznije je zvuk, zbog svog oblika minarelli ima bas onaj dobar talijanski zvuk a luna i sa svim zivim promjenjenim se jos cuje pretanko i kricavo kao i svaki kinez...

x-plorer:
ovo apsolutno potpisujem i imas pravo u vezi svega sto si napiso..mina masina je mina masina i to se nemoze mjerit mozemo mi izmisljat toplu vodu stavljat ovo ili ono eto cist primjer  mednes projekta bokte sa skoro 19 KS i portiranjem cilindra uspio ga je navuc na 107 a to bi na mini LC cupalo garant 120...jednostavno se ne isplati ulupat novce i lsagt mid i na kraju dobijes 100 kmh...LC mina rules...

luna500rr:

--- Citat: x-plorer - 18 Rujan, 2010, 12:31:26 ---ovo apsolutno potpisujem i imas pravo u vezi svega sto si napiso..mina masina je mina masina i to se nemoze mjerit mozemo mi izmisljat toplu vodu stavljat ovo ili ono eto cist primjer  mednes projekta bokte sa skoro 19 KS i portiranjem cilindra uspio ga je navuc na 107 a to bi na mini LC cupalo garant 120...jednostavno se ne isplati ulupat novce i lsagt mid i na kraju dobijes 100 kmh...LC mina rules...

--- Kraj citata ---

Evo kako je isao pajin s malossi sportom i yasuni r-om na serijskom karbu, gore je jos multivar i neko kvacilo...

zakuca kazaljku do 100 po satu za nekih desetak-dvanaest sekundi, moj s istim sranjima samo drugi spuh i masina za to vrjeme jedva 70-75 po satu uhvati, prati me serijski sf s nardom i responge itd...
Sta je najzanimljivije za nekih 10s uhvati max brzinu mojega, sto znaci da moze jos 20 km/h gore jos sigurno navuci...
Dakle s svim slabijim djelovima i nicim turpijanim, prjenos skoro serijski osim multivara minarelli ovakav ide kao mendesov, ako ne i bolje...

x-plorer:
pa da o tome ti pricam..zamisli covjce imat 19 ks sa proudljenom getribom i mvt-om na LC-u i mina masini...pa to ima da kida....jbg cinjenica je da kinez nemoze pairrat u nekim segmetima eurposkim skutovima...i mislim da je cijena opravdana koliko para toliko i muzike....

cekam slike jos uvik ako bude ok ne razmiljam ni sekunde uzimamk garant

luna500rr:
Samo naprjed i ja sam od maloprije u dogovorima za par sitnica sto mi fali, mislim da je za koji mjesec na skuteru...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju