Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
animatrix:
nekako mi cudno se vrti variomat, je on u centru al imam osjecaj kao da ide gore-dolje dok se okrece... nezz. radilica nema lufta nikud
Ivan_drifter:
--- Citat: animatrix - 14 Rujan, 2010, 09:02:17 ---nekako mi cudno se vrti variomat, je on u centru al imam osjecaj kao da ide gore-dolje dok se okrece... nezz. radilica nema lufta nikud
--- Kraj citata ---
mozda imas taj osjecaj radi kompresije pa izgleda koda ide gore dole he
x-plorer:
pogledaj malo rastavi pa vidi upali skut skini deklo i vidi sta je i kako je zvuka nebi smilo bit toga o kojem ti poricas...
x-plorer:
danas nesto zanimljivo...naime brojao sam zupcanike na primaru i sekundaru i ispada ovako
primar 13-52
i sekundar 13-44
trazio sam po forumu no nisam uspio nac jel ima jos ijedan chinareli s ovakim prijenosom...jer ovo nije kao u lune ni kao u cpi-a
x-plorer:
nazalost neugodno iznenadjenje...evo o cemu se radi
isao sam malo oprat blokove tako da ih mogu pripremit za pituravanje i reko ajd sad da i operem mali blok da nije onako sve masno i sporko ud ulja i cega sve nije bilo umutra kada sam ocistio e onda se tek vidilo u biti gdje je blok napravljen...na donjoj strani malog bloka tj tocno ispod magneta jedno veliko izdubljenje ka da si navario nesto tu eto tako izgleda i gledam sta je ovo kad ocistim sve lipo do kraja i vidu se male sitne pukotine po cijelom donjem dijelu toga ( ka on pukotine kad se rarzbije staklo ) al su na povrsini...hebem im koso-oku m... pa da ni bokun aluminja nemogu napravit kako treba..stvarno mi je puka film....
nean pojma sta cu sada...stra me nato stavljat manston replicu i mid setup nebi volia da mi opet nesto pukne pod nogama...
e sad jedino da je pokusat to sve lagano i fino izbrusit skupa sa kanalima tj ispolirat pa vidit oce bit sta od toga....
slike stavim kad poslikam pa da vidite o cemu se radi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju