Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (102/114) > >>

x-plorer:
pa ne samo cekic vec i druge stvari heheh pokusaj zamislit hahahaha....a sta e tice stavljanja lezajeva i radilice cekat ce mo vas pa ce mo sklopit odma prijenos....

x-plorer:
zaboravih reci danas isa malo gledat lezajeve u akvom su mi stanju nakon skoro 7000 km kad ono nema ni traga lufta ni nista al sta je naj zanimljivje na lezajevima pise Made in Japan i sto je jos zanimljive na prijenosu na jednom zupcaniku pise isto japan sve mi se cini da ovo i nije bas kina....moguce da je masina od honde ili necega sta vi mislite

luna500rr:
Na karbu isto pise japan pa je kineski, sad se ti misli :toothy11:
Nemoze biti od honde su ti masine kao na pezou i tim shranjima, ovo je cisti prc chinarelli, lezaji i semerinzi mogu biti odasvuda, moj trpi kit vec tisucama i nijedan se lezaj necuje ;D

animatrix:
kako uopce se cuje lezaj? ja sam mislio da meni krckaju il drobe il kako vec, na kraju skontao da cijeli sistem anlasera, onaj zupcanik i magnet il sta je vec, treska lijevo-desno i onda stvara taj neki sjeban zvuk..

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 13 Rujan, 2010, 21:42:51 ---kako uopce se cuje lezaj? ja sam mislio da meni krckaju il drobe il kako vec, na kraju skontao da cijeli sistem anlasera, onaj zupcanik i magnet il sta je vec, treska lijevo-desno i onda stvara taj neki sjeban zvuk..

--- Kraj citata ---

Ako plese vent variomata otisao ti je lezaj radilice, ako plese samo kvacilo alansera nesto ti je uqurcu rastavi i provjeri...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju