Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (98/114) > >>

Drnda:
ako mislis imati neku pristojnu krajnju treba ti dosta dugo produzenje jer je inace prijenos dosta kratak..
samo gledaj ako budes uzimao sa kosim zupcima prijenos da ti ne zvizdi stalno..
dalje,.. za radilicu, uzmi onu evolution , jeftinija je a drzi i high end  :icon_thumright:
lezaje trazi skf france i viton semeringe.. to uzmi preko lagerosa, jer imas jos i popust kao clan foruma  :icon_thumright:
i mislio sam da si malo mladji.. koji god od ove dvojice bio  :icon_biggrin:

x-plorer:
od prijenjosa produzenog za moj skut ima ovo dovje pa vi meni recite dal valja  mislio sam minjat i primar i sekundar

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637032224&target=productdetail&category1=A%3AA_CPI%3AA_CPI_HUSSAREURO2&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637032224&target=productdetail&category1=A%3AA_CPI%3AA_CPI_HUSSAREURO2&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB

sta se tice radilce uzest cu bgm a sta se tice lezajeva to bi moga uzest prek lagerosa i hvala na informaciji
inace ja sam ovaj desni  22 godine mi je...

zipst:
za duzi prijenos pogledaj u piccila, prije su drzali zupcanike od dr-a po ok, cijenama, jel ima za tvoga  :dontknow: al bolje provjerit nego bzvz narucivat izvana.. za lezajeve imas u splitu megst i banco, kakvi lageros, lol

x-plorer:
pa ko ima popusta za forumase zasto ga nebi iskoritio nea veze sta cu cekat koji dan....pitat cu nekoga po forumu za produljenje a u piccila ne zimam ama bas nista ( losa iskustva )

pralas:

--- Citat: x-plorer - 12 Rujan, 2010, 13:12:21 ---pa ko ima popusta za forumase zasto ga nebi iskoritio nea veze sta cu cekat koji dan....pitat cu nekoga po forumu za produljenje a u piccila ne zimam ama bas nista ( losa iskustva )

--- Kraj citata ---
20% je popust za forumase :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju