Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (97/114) > >>

x-plorer:
ma nista od toga reko sam da cu uzest bgm evolution bas za cpi i to je to....rastavio sam prijenos moram vidit kako ide produljenje kod kineza i koliko posto...probao danas rastavit blokove al ova pumpa me hebe to su cuda...jednu sam uspioo odvidat al dnja nece nikako neznam sta cu a ispod onog zupcanika je vida jos jedna koja je ostala i zbog nje nemogu rastavit...ima te li kakve prijedloge evo koja slika..osigurace su me isto spizdili sal sam se snasao evo kako

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

luna500rr:

--- Citat: x-plorer - 11 Rujan, 2010, 11:54:37 ---cek zbog cega nebi radilo elktricno sartanje...

--- Kraj citata ---

Neznam, nisam to radio al mislim da bi se moglo i to napravit da sljaka...

x-plorer:
evo napokon su odvojeni blokovi radilica je vani uljnu smo skinuli tako da smo borkof saraf zavidali u glavu od vide koja nije tila vani i dovadila obe zajedno a zavrsilo je sve u mene na kominu sa vinom i gitarom

ps: zahvaljujem mom dragom prijatelju ratchell-u na pomoci..

x-plorer:
evo tu se vidi da je sve vani sad se cekaju novi lezajevi i radilica...e sada mene zanima nabasa sam na ovu malossi hpc jel bolja sta od bgm-a,i jel mi moze rec kako ide produljenje prijenosa kod kineza...

luna500rr:
Nemoj jos prjenos produzivat, vidi kako ce se dati voziti motor pa onda odluci, ugl normalo kao i kod drugih skutera, presom izbijas jedne i stavljas druge ubcanike, za base setup je sasvim dovoljan malossi primar, u tebe je jaci setup pa ce mozda trebati i vece produzenje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju