Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
Drnda:
da to je ta radilica.. ona je super, nije toliko skupa a jako je dobra....
pazi koliko mm je jel 10 ili 12...
dalje, skf ima i iz bih pa samo pazi da je france.. ili uzmi koyo. na minarelliju ima njoh sto drze na baseu preko 40 tisuca...
a za radilicu. pa koliko si samo puta objasnio kako da sve to sklopi.. ja sam mislio da ti to zatvorenih ociju iza guzice mos sklopit :toothy11:
prati sam svoje upute i slozi to .. ima da leti :icon_thumright:
x-plorer:
heheh...kao sto rekoh znam u teoriji al u praksi nisam to niakd radio al za sve postoji prvi put...sutra kako budem radit tako cu stavit slike ...ako sta zapne pitat cu tu na forumu asta se tice radilice mislim da je ona vise nego dobra i da ce trajat vise nego ova seriska...( ona vec ima lufta )....i milčim da netreba jaca od ove....a kad slozim vidit cemo kako ce ic al ovo ce se slagat dugo...al polako....vile ce me izac masu to mi je muka...al nea veze...
Drnda:
pa koje vile idu.. one za travu ::) :toothy12: :toothy12:
daj sliku, nece te ubit ;D
za radilicu, kineske su lose, brzo se stvori luft i iglicasti su im jako losi...
x-plorer:
heheh neidu vile za travu
u konbinaciji sa stage6 fork yoke izac ce me masu al nea veze...ove vile su nula zahrdjale su skroz tvrde su ajme majke rebra ispadaju disk je isto pohrdja...tako da....a slike vila necu stavljat jos nego kad dodju njih cu narucit na sljedecoj placi al mislim da za onu cijenu moraju valjat i moraju bit kvalitetne...ugl posla ima dosta al sad mi je naj bitnije rjesit masinu pa onda paralelno i lagano rjesavat prednji dio i tako...sad mi je naj birnije ta radilica i lezaji kad to sastavim onda je dobro...
Drnda:
ma ne isplati se to na kina ramu i plastike, jer to nikada nece biti to.. kina rama je jako mekana, lako se uvija...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju