Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (88/114) > >>

x-plorer:
slike cu stavit sutra trazio sam replicu za cpi al nazalost nisam uspio nac....znam samo niako se odlucit koju radilicu nasa sam na scooter centru bgm pro ili malossi sad nean pojma sta cu a lezejeve obavezno nove jer ovi su ko zna kakvi...samo moram sknit magnet i izvadit radilicu...

Drnda:
skf france pokusaj naci.. za radilicu ima li ona evolution ili tako nesto ja mislim bgm, kosta oko 100 eura.. ili imas top sa plavim polutkama, i koyo lezaje, oni su isto super

x-plorer:
pa da nisam otcno siguran jeli pro ili evolution ugl mislim da kosta 120 eura malissi je 167 eura vjerovatno ce bit skf lezaji..samo sve to treba kvalitetno odradit

Drnda:
lezaje i semeringe uzmi od lagerosa, jer ovi u pakovanju su iz bugarske bili ako se ne varam, a to je smece, manje lufta imaju stari nego ti novi..

x-plorer:
evo uspio sam iskopat nesto sa scooter centra radi se o ovoj radilici a sta se tice lezajeva cu pripazit vidio sam kad je mario slaga onoga madnes da je ima problema sa lezajevima...sve to je al neznam ja kako to sve stavit to cu morat dat nekome da mi napravi jer nisam strucna osoba za stavljanje radilice i lezajeva

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639014864&target=productdetail&category1=A%3AA_CPI%3AA_CPI_POPCORNEURO2&category2=CAT%3ACAT_KURBELWELLE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju