Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
evo sad sluzbeno mogu rec da sam NAPOKON narucio spuh....a nek bude iznenadjenje koji je hehehe....znaci prvo paljenje bi trebalo bit za dva tjedna uf jedva cekam....sta nitko nema ideju kako da stavim ovaj ventilvar...
x-plorer:
ajmo mehanicari maheri limari izumitelji i ostali....dali netko ima ideju kako bih mogao stavit ovaj ventilvar
x-plorer:
evo boze mi prosti nisam moga a da nesto ne radim pa sam poslozio neke stvari rjesio sam gljivu sve sam pospaja jbg malo viri vanka al nisam ima drugog nacima da je smisitm jer je ova moja gljiva ogromna u krabu je dizna 84 taman ipo za gljivu sutra idem po usb kabel od foto aparata pa cu uplodat sve slike...rjesio sam i zvjezdicu ventilvara...sutra jos uplatit novce za auspuh i to je to...a onda 14 dana cekanja uf ko ce izdrzat...
x-plorer:
jel itko zna dali se sa stage6 pro replicom dobiju ikakve rolice ili centralni...ako nisu koje bi treba uzest i koji centralni a i feder kvacila....
luna500rr:
Bravo majstore, moj je slozen jos bih spuh i vario mjenjao, a onda pravac pasko na tocenu pivu :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju